Jos joku on piipahtanut täällä sattumalta vuonna 2007, saattaa muistaa erään kanariankeltaisen takin joka on esiintynyt blogissa jo silloin esihistoriallisella kaudella Vuodatuksessa. Kyseessä oleva takki on tässä:


Vaikka en ole koskaan ollut mikään erityisemmin valokuviin panostaja tässä blogissa (selitän sitä sillä että kotikutoisuus on lähestyttävämpää eiks niin :D), niin nyt alkaa kyllä jo melkein hävettää. Meidän asunto on ns. tunnelmavalaistu, eli missään huoneessa ei ole kirkasta kunnon valoa, eteisen kristallikruunu lienee kirkkain.


Takaisin takkiin. Tämä villakangastakki on tosiaan sen sata vuotta vanha, eli ajalta ennen blogia. En käyttänyt takkia viime talvena muistaakseni kertaakaan, joten nyt se tuntui erityisen raikkaalta ja uudelta. Kannattaa antaa vaatteilleen joskus pieni käyttötauko, niin tuntuu siltä kuin saisi ihan uuden vaatteen. Sitäpaitsi, maailma selvästi tarvitsee keltaisia takkeja, tulin älyttömän hyvälle tuulelle kun nappasin tämän käyttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (28)

Elviira
1/28 | 

Takki on aivan ihana! Tosi hyvän mallinenkin. Näihin keleihin keltainen piristys olisi paikallaan itse kullekin...

lukija
2/28 | 

Oon huomannu sman että kannattaa antaa joskus vaatteen olla kaapissa piilossa. Yhden paidan sain viime jouluna ja ajattelin että ei tule ikinä olemaan kyllä mun päällä ja nyt pari kuukautta sitten laitoin päälle ja totesin että aikas kiva tää kyllä on :)

Elina
4/28 | 

Haha mä muistan tuon! :D Eiks ollut niin että sulla on sama takki myös punaisena? Ne oli kaiketi peräisin jostain Elloksen tapaisesta postimyynnistä ja takin jokaisena esiintymiskertana (aikana jolloin sun kasvot oli kuvista sensuroitu..) riitti blogissa kyselijöitä että mistä toi on peräisin... Oi aikoja :D

7/28 | 

Maailmaan todellakin tarvitaan enemmän keltaisia takkeja! Ja vielä niitä kirkkaan keltaisia, eikä murrettuja. Itselläni on kaksi, toisen olen itse värjännyt.

Ninni
9/28 | 

Iiihana takki!!! :D Tuollaisia tarvitaan lisää katukuvaan, piristäisi ankeaa ja lumetonta keliä. Mäkin tahton!! :D

Katar
11/28 | 

Ellos on mielestäni sellainen kauppa, ettei yleisesti ottaen tahdo löytyä mitään, mutta sit kun löytyy niin löytyy tosi kivoja juttuja. Tänä syksynä ostin mm. pari fiftari-tyyppistä mekkoa, sorelit sekä nahkaiset nauhanilkkurit ja kaikkiin sai 50% alennusta. Elloksella on parhaat alennuskoodit

Heipska
12/28 | 

Moikka! Sun hiukset on tosi ihanan näköset mitä teet niille? :) Kiharratko ite vai ootko ottanu permanentin tai jtn vastaavaa? :D jos kiharrat ite niin miten ja millä laitteella? :)

maya
13/28 | 

Täälläkin muistetaan! :) ja hyvältä näyttää edelleen, itseasiassa koko asukokonaisuus iski harvinaisen lujaa - siis kateuteen asti. :D normaalisti olen niin tylsä pukeutuja, että ihailen vain kaukaa, mutta nyt, noh, superkade ettei multa löydy edes mitään sinnepäin... :)

Jasmin
14/28 | 

Hihii, hyvin muistissa on! :D ja härregyyd täällä on oltu tosiaan Vuodatuksen ajoista asti! :) Eikös sulla oo sama sinisenä (ja punaisena?) ja ne on Ellokselta aikoinaan ostettu? :)
Mikäköhän siinä on että tilailin itsekin muutama vuosi Ellokselta vaikka ja mitä mutta nykyään sieltä ei tunnu löytyvän oikein mitään :o is it just me?!

tiina
16/28 | 

Ellokselta Juu ja itselläni punaisena :) Eikä taida olla lähelläkään villakangasta vaan jotain moskaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
Huhtikuu