Alan olla vakuuttunut että minun on ihan pakko hankkia kevääksi keltainen trenssi. Kohta alkaa olla liian lämmin (kyllä kyllä, melkoista toiveajattelua) villakangastakille enkä todellakaan ole valmis luopumaan keltaisen takin käytöstä. Sitä paitsi keltainen on yksi lempiväreistäni mekkorintamalla joten kysymys oikeastaan kuuluu että miksi minulla ei ole vielä keltaista trenssiä.


Keltainen takki muuttaa koko asun fiilistä, tässä hyvä esimerkki. Ilman takkia tummasävyinen asu on melko synkkä.


Sekoitin surutta kahta kuosia keskenään, mustavalkoraitaa ja mustavalkoista kukkakuosia, toimii ihan hauskasti yhdessä.Keltaisen takin kanssa tavallinen asu saa heti vähän sitä jotain. Keltainen on lisäksi siitä kiva väri että sen voi yhdistää melkein mihin vain. Keltainen laukku, kengät tai takki on ihan takuuvarma piristää asu kuin asu. Minulla on kaksi pientä keltaista käsilaukkua jotka voi laittaa minkä tahansa vanhan virttyneen rätin päälle ja ne toimivat aina. Takuuvarma ilmeen kohotus.

Kevään missio: täydellisen keltaisen trenssin metsästys.

Kommentit (3)

Katar
1/3 | 

Minkä tahansa muun kun perus mustan, ruskean, harmaan jne. värisistä "mekkohelmaisista" trensseistä otetaan mielellään vinkkejä vastaan tännekin päin. Ne tuntuvat olevan aina vähän kiven alla :( aina vaan sitä mustaa

Maisa
2/3 | 

Hei. Kellertävä trenssi voisi löytyä marks&spenseriltä, ainakin Hämeenlinnassa oli. Keltainen oli ehkä hieman vihreään taittuva, sitten samaa takkia löytyy ainakin oranssina ja turkoosin-vihreänä. Vink-vink ;)

3/3 | 

Tuo kukkakuvioinen paita ja raidallinen hame käy ihan täydellisesti yhteen! Keltainen on mulle niin huomioväri, etten itse sitä osaa käyttää kuin pienissä määrin. Oot oikeassa, keltainen kyllä kirkastaa koko lookin - pitänee keksiä keino ujuttaa sitä omaan pukeutumiseen vielä enemmän! :)

hanna
www.hannamariav.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011