Keltainen sopii tämän viikon teemaan, kuka tietää miksi... It's Aaverahka time! Arvatkaa kuka solahti Stockan herkkuun keskiviikkoaamuna sukkelasti kuin silakka. Eka satsi tosin katosi parempiin suihin heti, joten tänään piti hakea lisää täydennystä varastoon. Aaverahka ei petä koskaan. 

Ehkä senkin inspiroimana olen pukeutunut useampana päivänä keltaiseen. Ja toki myös siksi, että tämä Marks & Spencerin takki on upea. Keltainen on kevään voimaväri vuodesta toiseen. Tällaisena allergiapallerona en koe kevättä sinänsä kovin ihanana aikana kun naama on tukossa aamusta iltaan, mutta ainakin ilmassa on lupaus kesästä. Keltainen takki hämää tehokkaasti huomion itkusilmistä vaatteisiin, joten värin hyöty on ilmeinen.

Tällä viikolla on voinut jo pikkuhiljaa laajentaa kenkävalikoimaakin, joten siinä mielessä kevät on kaltaiselleni kenkäfriikille kuin joulu 5-vuotiaalle. Minna Parikan Caracal -loaferit ovat ikisuosikkini vuodesta toiseen, ja ovat ilmeisen kulutusta kestävätkin. Näitä kenkiä jos mitä ylikäytän jatkuvasti. 

Kommentit (5)

Helena
1/5 | 

Ihanan keväinen lookki.

Saisinko vinkkiä, miten saat mustat sukkikset pysymään noin siisteinä kissaperheessä? Meillä asuun koira ja aina kaikki sukkikset karmeita karvakasoja jo ekan käytön jälkeen, koska koira tykkää kieriä pyykkikorissa ja karvoittaa kaiken.

Pesukoneessa  karvat ovat imeytyneet neulokseen ja niitä en ole saanut edes  millään tarraharjallakaan siisteiksi. Onkohan joku salainen naisellinen niksi olemassa, josta en vain ole kuullut.

Ninariina
2/5 | 

Tuo takki on niin kaunis ja sopii sulle! Takki on kummitellut mielessä, kun olen käynyt läpi kaupunkini surkeaa takkitarjontaa. Sainpa sitten varattua takin toisesta kaupungista ja pääsen kokeilemaan sitä viikonloppuna. En malta odottaa!

Vierailija
3/5 | 

Ihanaa että olet yhdistänyt pallomekon/hameen pallokuvioiseen huiviin. Tosi inspiroiva yksityiskohta.

Vierailija
5/5 | 

Mä vedin just rasiallisen aaverahkaa kerralla. Ähky on, mutta huomenna haen lisää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011