Nöpö viettää nykyään iltansa tassut tohvelin sisällä, en tajua mistä se yhtäkkiä tämänkin taas keksi. Jos tossu on käyttämättömänä lattialla, kissa hiippailee paikalle, ujuttaa tassunsa tossuun ja nukahtaa siihen. Kallellaan oleva tossu toimii samalla näppärästi tyynynä leuan alla. Kissat, ei ymmärrä.


Ai nytkö pitäisi sitten virittäytyä joulutunnelmaan? Ougei, selvä.

Kommentit (14)

Kaisu
3/14 | 

Meidän toinen koira, setteri rodultaan, pistää pään sängyn alle, kun tulee illalla makkariin nukkumaan Ei noita eläimiä aina ymmärrä. :)

Jonanna
8/14 | 

Ilme on kohdillaan taas :D Jos katse voisi tappaa? :D Mullakin on lojunut koko syksyn sängyn vieressä käytännössä ainoat tossut jotka on menneet jalkaan turvonneen kintun takia..mutta tuota kikkaa ei ole meidän pappa keksinyt =) Kerran se toki oksensi niiden päälle...kun ei ole mattoja niin keksitään muita kohteita niiden tilalle :D Kissat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011