Kun kirjoittelin hetki sitten toimivasta edullisesta kuivashampoosta, sain blogini Facebook-sivulla suosituksen saman sarjan hopeashampoosta. Kun lähimarketista sattui löytymään kyseinen Delia Cosmeticsin Silver Shampoo eli hopeashampoo, ostin sen uteliaisuuttani testiin. Pullon hinta ei päätä huimannut, sillä se maksoi 3,58€.

Muutaman testikerran jälkeen totean, että tuote on hyvinkin hintansa väärtti ja enemmän. Se ei ole pigmenttipitoisuudeltaan samaa luokkaa kuin Fudgen Clean Blonde, jolla valkaistuista hiuksista saa halutessaan violetit, mutta Delia sopii erinomaisesti ylläpitoshampooksi. Ja on toki paikallaan myös niille, jotka eivät kaipaa violettia vaaleaan tukkaansa. 

Minun hiuksissani Delian hopeashampoo taittoi väriä kunnolla viileään, mutta ei värjännyt violetiksi. Fudgella taas saan aikaiseksi raitakohtiin kunnon liilan, jota yleensä haluankin. Pesurytmini voisi olla sellainen, että kerran viikossa Fudge pidemmällä vaikutusajalla ja muina pesupäivinä Delia, joka ylläpitää viileää vaaleaa. Fudge on sen verran tyyristä, että näin se myös riittää pidemmäksi aikaa. 

Eli kiitos kommentoijalle suosituksesta, toimii. 

Kommentit (6)

Marikav
2/6 | 

Tää oli mulle täydellinen, en juuri nyt ole sen violetin perään. Saman kommentin innoittamana ostin :)

Unkki
3/6 | 

Mulle Fudge ei tee lilaa tukkaa vaikka pitäisi kuinka kauan! Se on ainoa, joka saa hiuksistani tarpeeksi viileän sävyisen hopeisen.

Valkohapsi
4/6 | 

Voiko tätä käyttää tummatukkainen, jolla pigmentti alkaa hävitä = harmaantua, tai tarkemmin valkoontua, mutta hiukset muuttuvat ensin vähän kellertäviksi ja sitten vasta harmaan-valkoisiksi. Harmaassa/valkoisessa ei ole minun mielestäni mitään vikaa, mutta siitä kellertävästä vaiheesta en tykkää...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010