Olen aidosti iloinen siitä, että asustevalikoima laajenee päivä päivältä. Hieman viileyttä kehiin, ja voi jo aamuisin asetella hatun päähän. Ja nilkkurit jalkaan! Niin paljon kuin pörröisiä kesäsläbäreitäni rakastan, olen aika valmis pakkaamaan ne varastoon ensi vuotta varten. 

Alkaa olla vihdoin sellainen olo, että näytän itseltäni. Vaikka tyylikameleontteilen sujuvasti tarpeen mukaan, ja koen oloni kotoisaksi suunnilleen jätesäkissäkin (oikeilla asusteilla), on ihana pukeutua pitkästä aikaa omaan univormuun. 

Mekko: H&M / Hattu: kirppis, ei merkkiä / Kengät: Ecco / Laukku: Zara

Kaikkein eniten on ollut ikävä hattuja!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Sinänsä kiva asu mutta mielestäni liian syksyinen tähän aikaan kesää :) Itse välttelen sukkahousuja viimeiseen asti enkä niitä talvellakaan käytä kuin hameen kanssa. Inhoan sitä kiristävää tunnetta vyötäröllä, harvoin löytää sukkahousuja joissa on normaalia leveämpi ja löysempi vyötärönauha. Viime talvena nappasin sellaiset kokeeksi Lidlistä ja olen kironnut tyhmyyttäni kun en ottanut useampaa paria.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tää on just se aika kun mä elän jo täyttä häkää syksyä ja osa kavereistani kulkee vielä shortseissa ja släbäreissä :,D Ai Lidlissä on hyviä sukkiksia, pysyikö ne ylhäällä hyvin? Se on se ikuisuusongelma. Olisin valmis maksamaan mansikoita sukkiksista jotka ei kiristä eikä valu, mutta yhtälö tuntuu mahdottomalta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
2/6 | 

Niin ihana mekko, että hitto vieköön, oli pakko mennä tilaamaan itsellenikin! Siitä on yli 10 vuotta kun olen viimeksi tilannut mitään HM:ltä :D

Rhia
3/6 | 

Yllättävää, etkö käytä kesäisin lainkaan hattuja? Minä taas en selviäisi kesästä ilman. Etenkin tänä kesänä ovat olleet aivan korvaamaton kumppani porottavalta auringolta suojautumisessa. Suosin kesällä leveälierisiä olkihattuja sekä sellaisia päälaella keikkuvia jotka eivät hiosta ja lähmästä hiuksia pitkin päätä. Suosittelen testaamaan jos hattuja tulee kesällä ikävä 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011