Kissamainen keskiviikko lähtee käyntiin Minna Parikan toisen käden kaunottarilla. Ikuinen heikkouteni leopardikuosiin kuuluu annostella pienissä erissä, kuten kengissä. Muistuttakaa minua tästä jos alan kiskoa ylleni päästä varpaisiin kyseistä kuosia :D


u51

u51

Illalla derbytreenit ja tervetuloa tuska... olen ollut pari viikkoa kuin rekan alle jäänyt raato, sen verran paljon uusia lihaksia löytynyt kropasta! Mutta on se vaan huippua ja tuska se on mikä tuntuu ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

1/7 | 

Hienot on! =) Mulla on myös lihakset ihan muussina jo kolmatta päivää... Vaikka reidet edelleen huutaa hoosiannaa, aion silti taistella itseni zumbaamaan illalla! :D

5/7 | 

Leo-kuosi on parasta <3 Mä tykkään, että asusteiden lisäksi toimii myös esim. yläosissa mutta joo tota päästävarpaisiin- väärinkäyttöä löytyy runsaasti esim. Ruotsin miljonääriäidit- tv-sarjasta (meikän yksi ehdoton telkku- feivöritti) :D Siellä on pari naikkosta, jotka ovat aika täydellisiä esimerkkejä leo-kuosin liikakäytöstä.

Fabolous kengät btw ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015