Joskus muinoin hamassa historiassa tyyliblogit olivat täynnä toiveasukollaaseja (ilman mainoslinkkejä), joihin bloggari oli kerännyt inspiraatiotaulumaisen asukokonaisuuden, mihin olisi halunnut pukeutua juuri sillä hetkellä. Nykäisinpä sitten torstain kunniaksi nettikauppojen syövereista sellaisen asun, mihin itse haluaisin pukeutua juuri nyt. Ja aiheutin samalla itselleni akuutin tarpeen leveähelmaiselle rennolle nahkahameelle, joten tätä ei näköjään kannata harrastaa kovin usein.


Hame - Topshop. Kengät - Minna Parikka. Rannekoru ja laukku (Cambridge Satchel Company) Asos. Ruutupaita ja sateenvarjo - Modcloth. Myssy - American Apparel.

Nyt on ehkä pakko etsiä vaatekaapista soveltuva ruutupaita, musta hame ja harmaa myssy. Ja samalla jäädä unelmoimaan pehmoisesta muhkeasta nahkahameesta...!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (30)

Maira

Oisitko ollu kiinnostunut näkemään kuvaa hameesta tms? :) Jos tuo 50 cm pituus ylipäänsä on hyvä :D

Maira
8/30 | 

Hei, mulla sattuis olemaan ylimääräisenä aitonahkainen kellohame! Vanhaa Divided Exlucive-mallistoa, koossa 38 :) Itselleni hame on liian iso, joten se tarvitsisi uuden kodin.

9/30 | 

Käy kattomassa Kaunottaren ja kulkurin näyteikkuna, ainakin vielä kaksi päivää sitten mallinuken päällä oli juuri tuollainen nahkahame :) (sori, en kyllä kiinnittänyt huomiota siihen niin paljon, että osaisin sanoa, oliko se aitoa nahkaa :/ )

AaHoo
10/30 | 

Nellukka, oletko ommellut nahkaa normi ompelukoneella? Ostin kirpparilta nahkatakin, jonka ajattelin muokata, mutta jäi epäilyttämään, millä neulalla nahkan ompelu onnistuisi..?

Marion
11/30 | 

No juukeli, tarvitsisinkohan minäkin tuollaisen nahkahameen.... Hyvältä näyttää!

sonia
12/30 | 

Okei, TARVITSEN tuon laukun. Yliopistokin alkaa tässä alta kuukauden kuluttua eikä mulla ole yhtään hyvää laukkua kirjojen kantamiseen ja yleiseen opiskelijanöräilyyn.

17/30 | 

Mulla on vaivoina pitkä nahkatakki josta oon yrittänyt päästä eroon. En kyllä oo 100% varma onko aitoo nahkaa, pitäis tarkistaa...

Fiore
19/30 | 

Kellomainen nahkahame taitaa olla ihan tämän syksyn must-tuote. Ketjuliikkeistä myös ainakin Zaralla on löytyy aidosta nahasta valmistettuna myynnissä. Mielestäni onkin hyvä lisä melkein vaatekaappiin kuin vaatekaappiin, esim. itse yhdistäisin hameen vähän 1970-luvun lopun tyylisesti vaikkapa silkkikauluspaitaan ja saappaisiin.

AnnaH
23/30 | 

Niin, piti vielä mainita, että myös Selected Femmellä ja Stokkan omalla merkillä (olikohan se Christelle&co) on aitonahkaiset kellohameet mallistoissa. Hintaa joku 120-150€.

Creepy
24/30 | 

Ajattelin, että on kyllä aika kummallinen asu ja että en osaa kuvitella miten sen pitäisi matchata mitenkään. Sitten kuvittelin sut se päällä ja tajusin, että aika usein sä yhdistät uskottavasti sellasia EI IKINÄ -kokonaisuuksia. Näyttämättä siltä, että tekisit sen hipsteriyden takia tai siks, että pitäis erottua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013