Teiltä tuli ihan valtavasti postausideoita, joista aion toteuttaa monia monia tässä lähitulevaisuudessa. Yhden ns. parhaan valitseminen oli jopa ärsyttävää, kun ehdokkaita oli niin monta. Fiiliksellä vetäisin yhden hyvin yksinkertaisen idean, ja tämä siksi että kommentoijan asenne on hämmästyttävän lähellä minun omaani. Maailma on täynnä ilkeyttä, katkeruutta ja ikäviä asioita, joten tämä postaussarja saattaisi herätellä muitakin etsimään niitä elämän ihania pikku (tai isoja) asioita. Eli voittaja on Nittta 22!

  • Nittta 22

Positiivisuutta kehiin! Ihmisten pitäisi löytää elämästään enemmän myönteisiä asioita. En väitä, ettetkö olisi myönteinen ihminen, joten siksi sinulle onkin helppo heittää seuraava ehdotus: Mikä oli paras asia tässä päivässä?

Ehdotan, että viikon ajan kirjoitat, mikä oli kyseisen päivän paras asia. Tämä haastaa sinut itsesi löytämään onnen jokaisesta päivästä ja ennen kaikkea onnellisuuden levittäminen on lukijoiden keskuuteen helppoa ja haastaa ihan jokaisen ihmisen löytämään onnen lähempää kuin uskoisikaan!

Joten eiköhän aloiteta sitten heti. Tänään olen ollut onnellinen ystävän onnellisuudesta. Minä tulen iloiseksi muiden ihmisten onnellisuudesta, onnelliset ihmiset levittävät onnellisuutta ympärilleen. Onnellisuuden aiheena on ollut ystävän kasvava masu, kummipoitsua odotellaan saapuvaksi jo reilun kuukauden päästä!


y3

y3

Onnellisuusextrana varpaita nuuskuttavat kissat :D ilmeisesti vaniljantuoksuinen vartalovoiteeni oli tosi ihanaa, kun sitä piti niin innolla pussailla.

Kommentit (6)

ava
5/6 | 

Minusta taas hieman tylsä voittajaksi kun oli niin mahtavia muita mitä lueskelin.. No onnea voittajalle kuitenkin

minora
6/6 | 

Todella kiva idea tosiaan ja toimii.

Itselläni on onnellisuus-muistikirja, johon kirjoitan joka päivä jonkin ilostuttaneen asian. Tarkoitukseen ostin mahdollisimman ihanan (ja vähän kalliin) muistikirjan, joka itsessään jo ilahduttaa. Suosittelen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012