Joskus muinoin pilkulliset mekot ja huopahatut miellettiin indietyylisten univormuksi, ja niiden seurana oli usein Zooey Deschanel -tukka ja punaiset huulet. Se saattoi olla jonkinlainen aikansa hipster-look. Olen aina ollut vahvasti kallellaan pilkullisiin vaatteisiin ja punaisiin huuliin, mutta tämän innostuksen pohja juontaa juurensa 80-luvun Madonnaan joka oli silloin kaikkien tyyli-ihanteideni huipentuma. 

En halua enää näyttää Madonnalta, mutta pilkut ja huulipuna ovat kuitenkin jääneet tyyliini pysyvästi. En itseasiassa koskaan ehtinyt edes jäljitellä Madonnan tyyliä, olin liian nuori niin säväyttäviin lookkeihin. Ehkä ihan hyvä niin. 

Mekko: H&M / Saappaat: Vagabond / Hattu: Global / Käsilaukku: Pieces

Ei liity asiaan mitenkään, mutta tyttäreni tokaisi minulle äsken pöydän toiselta puolen tuskastuneena kädet puuskassa että "Anna Annin säätää rauhassa!" :D Olin juuri kieltänyt tyttöä säätämästä ruokansa kanssa, kun alkoi näyttää siltä, että sapuskaa on enemmän lattialla kuin suussa. Tahtonainen selkeästi.

Meillä on alkanut uhmaikä oikein kunnolla ja tyttö protestoi varsin näyttävästi ihan kaikesta mistä vain keksii. En tiedä saanko hyvämutsipisteita siitä, että minun on vaikeaa pitää pokkaa pienen raivottaren kanssa, naurattaa ihan liikaa.

Kommentit (4)

Sanna
1/4 | 

Ihanat nuo saappaat. Harmittaa kun täällä päin ainakin on niin liukasta että ei puhettakaan korollisista saappaista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010