En ole ikinä osunut toogabileisiin! Kaikenlaista teemakekkeriä on tullut juhlittua, mutta jostain syystä toogailu on jäänyt välistä. Joukkuekaverin synttäreillä tämäkin tuli nyt sitten koettua. Minulla oli aluksi pikku ongelma asun kanssa, koska meidän lakanamme eivät ole sellaisia perinteisiä valkoisia, joista olisi voinut kieputella fantsun toogan. Ja sitten välähti, kirppiskassi! Oli hylännyt kirppiskassiin punaisen kreikkalaishenkisen mekon, koska sen vyötärö on aivan väärällä kohdalla minulle. Toogamekko oli valmis.


b2

b2

Hiusnauhan on tarkoitus esittää sitä perinteistä lehtiköynnöstä.

Etkoseurani Monan huikea pantteritooga näkyy tässä seuraavassa kuvassa hippusen, sillä luonnollisesti irtosi parhaan toogan palkinto, grrrau.

b1

Minulla on karsittuna vaikka mitä suloisia mekkoja kirppiskassiin, jotka ovat jääneet isoksi minulle, mutta mistä ihmeestä revin sen viitseliäisyyden että naputtelen ne huutonettiin. Ja sitten pitäisi vielä viedä kirppikselle kaikki ne euron vaatteet, koska niitä nyt ei ole mitään järkeä kuvata ja naputella huutikseen. Tai ehkä pitää houkutella kesemmällä tamperelaisbloggarit vihdoin järkkäämään tänne oma kirppistapahtuma, kun kaikki blogikirppikset ovat aina vaan Helsingissä. Terveisin kitkerä tamperelainen :D

Aurinkoista sunnuntaita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

4/12 | 

joojoojoo! Kesemmällä todellakin se blogikirppis! Omat kaapit notkuu tavaraa, josta haluis eroon mutta oon ihan liian laiska näpytteleen huutonettiin/viemään kirppikselle ;D

7/12 | 

Joooo kirppiksiä! Sehän vois olla vaikka sellanen Nelliina-kirppis, tän blogin henkiset ihmiset vois tuoda sinne omia juttujaan myyntiin..

Satunnainen
9/12 | 

Itsekkäänä, mutta katkerana tamperelaisena ehdotan tietenkin ihan omaa blogikirppistä Tampereen suunnalle - tai kuten yksi kommentoija ehti ehdottaa, Nelliina-kirppistä eli samaan henkeen pukeutuvat voivat omiakin rytkyjään tuoda myyntiin :)

Hansu
10/12 | 

Itse ostaisin ainakin tuon mekon tältä istumalta. Pikkumusta on so las season, pikkupunainen sen olla pitää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013