Jos ei kehittänyt Uneton Seattlessa -leffan myötä pakkomiellettä päästä Empire State Buildingin katolle pussailemaan, kannattaa harkita ruuhkattomampaa vaihtoehtoa New Yorkin ihailuun korkealta. Rockefeller Centerin Top of the Rock observation deck tarjoaa melkein yhtä huikeat näköalat 70. kerroksesta kuin kuuluisampi ja korkeampi kaverinsakin.


p7

p7

Sisäänkäynti on 5th ja 6th Avenuen välissä 50 Streetillä, mutta myös concourse-kerroksesta (-1) voi ostaa lipun ja on ohjaus hissiin. 25 dollaria per nenä - ei jonoa. Suihkis vaan hissillä ylös tarkkojen turvatarkastusten jälkeen, ja jopa itse hissi tarjosi melkoiset näkymät läpinäkyvän kattonsa ansiosta.


p6

p6

Central Park näytti ylhäältä päin katsottuna ihan yhtä suurelta, kuin se tuntui paikanpäälläkin. Kaupungin keuhkot. Edes ympärille levittyvä Manhattan ja valtavat rakennukset eivät tuntuneet kutistavan sitä.


p3

p3


p5

p5


p4

p4


p1

p1


p2

p2

Jos on aikaa vain yhteen, valitkaa yläilmat. Mikään ei ole yhtä hengästyttävä tunne kuin nähdä Manhattanin, Brooklynin ja Queensin levittäytyvän silmänkantamattomiin.

Ps. lisävinkkinä: alakerran NBC-kauppa oli nannaa 30 Rock ja Saturday Night Live-fanille!

Kommentit (16)

2/16 | 

Mä odotin että lopussa ois ollu se Uneton Seattlessa-henkinen pusukuva! :D Mutta upeat on näkymät, huhhuh <3

Shrek
7/16 | 

Plus, että ollaan vielä kirjaimellisesti siinä 30Rockissa, johon 30Rockin tapahtumat sijoittuu <3 <3 <3

I love Cheesy Blasters ;-)

Mhn
11/16 | 

Mulla jäi toi paikka vallan käymättä...:/ lähettiin siskon kanssa metsästämään paria erikoisliikettä toisaalta päin kaupunkia, ja kauppahaahuiluun kyllästynyt mieheni oli lähtenyt omille seikkailuilleen ja päätynyt tonne. Turvamiehet oli pitänyt kauheen tenttauksen: "mitä sä oot oikeen menossa tonne tekemään, ku oot yksin, sul ei oo kameraa eikä kännykkää, ei mitään? ...ei nyt ihan tunnu turistitouhulta toi!" ...mut selitykseks oli sit vaan riittänyt et: emäntä on shoppailees ja miehellä tylsää. Oli saanu heri ymmärrystä osakseen:) ...ei tonne sitten tosiaan tullut lähettyä enää kattomaan, mut ens kerralla sitten!;)

12/16 | 

Me satuttiin maaliskuussa tuonne paikanpäälle juuri sopivalla hetkellä. Ihmettelin kattotasanteella alempaa kuuluvaa taputusta. Siellä oli meneillään häät. Voi apua, ihanaa ällöromskua!! :)

13/16 | 

Upeita kuvia! Onko molempien tasanteiden edessä lasiaita vai saako jommalta kummalta tasanteelta kuvia ilman että välissä olisi mitään?

Kiitos muuten New York -vinkeistäsi, varsinkin tämä ja Staten Island Ferry tulee varmasti kokeiltua ihan blogisi ansiosta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011