Mahtavaa kesäkuuta! Puuteriset pastellisävyt ovat takuuvarma merkki kesästä omalla kohdallani. Tässä vaiheessa vuotta tekee aina mieli kääriytyä vaaleaan. Mutta ettei homma mene pelkäksi hattaraksi, mustat porkkanahousut ovat hyvä tasapainottaja. Samoin kirkkaanpunainen Kristina Dragomirin sydänhatuke.

Tennarit ja Maxine-käsilaukku: Minna Parikka / Hattu: Kristina Dragomir (saatu blogin kautta, Mustahöyhen) / Housut: Zara / Toppi: itse tehty

Eikö ole upea tuon topin kukkakangas! Näin sen Eurokankaassa etsiessäni ihan muita kankaita ja näin sen heti mielessäni kesätoppina. Yllätys oli melkoinen, kun hintalapussa luki 100% Vegan. Vegaaninen kangas? Mahtaakohan tämä olla vegaanisilkkiä... näppituntuma tosiaan on kuin silkkiä sivelisi, mutta oikeaa silkkiä tämä ei ole. Harmi etten tajunnut ottaa kuvaa hintalapusta, jäi sen verran häiritsemään tämä materiaali. 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Moi! Tämä Margo-kangas on viskoosin (47%) ja cupron (53%) sekoitetta. Ne ovat molemmat selluloosamuuntokuituja ja tässä tapauksessa kankaalla on valmistajan myöntämä vegaani-merkki. Toki hyvin monet kankaat ovat vegaanisia. Vegan 100% -merkintä on kangasmaailmassa vasta melko tuore. Ihana ja varmasti mukava kesätoppi sinulla <3 . /Milla Eurokankaasta

Vierailija
2/3 | 

Vegaaninen kangas on kyllä suurin kusetus ikinä. Arvostaisin enemmän että kankaasta kerrottaisiin mistä se on tehty kuin että mistä se EI OLE tehty (villa/silkki/nahka). Käytännössä suurin osa vegaanisina mainostetuista vaatteista on muovia tai muuta keinotekoista materiaalia. Näissä matskuissa ongelmana on yleensä mikromuovi jota irtoaa pesussa.

IinaP
3/3 | 

Todella kaunis kangas (ja toppi)!

Oli kiva myös nähdä ihanaa Nöpöä aiemmassa postauksessa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010