Ylihuomenna torstaina 17.10. klo 17-20:00 Tampereen Hämeenkadun Halosella vietetään Fashion Card kanta-asiakasiltaa, joka on avoin kaikille. Luvassa on muotinäytös, -20% alennus koko (normaalihintaisesta) valikoimasta ja pientä purtavaa. Ja minä! Käyn tekemässä syksyn ihanimmat asukokonaisuudet mallinukkien ylle, että tervetuloa katsomaan mitä olen saanut aikaan :)


Ps. Olen melko varmasti juoksemassa viivana ensimmäisenä Klingin vaaterekeille. Oli mahtava yllätys löytää Barcelonassa bongaamani retromekkotytön ykkösmerkki myynnissä myös Suomessa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012