Jaa ettei oo näkynyt vai? Sillä saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa, että näytän joka päivä suunnilleen tältä:
Kollarit ja teeppari. KRR-paita on tosin ihana.

Kyllä minä töihin yritän naamioida itseni ihmiseksi mutta... se on tämä marraskuu kun laapustaa jättitakki päällä paikasta toiseen ja se on ihan se ja sama mitä siellä alla on. Kyllä silti naurattaa olla muotibloggari-kategorian alla, kun raapii lähikaupassa viilejä ostoskoriin ja näyttää siltä, että on kaivettu jostain lähiojasta :D

No, tänään yritin edes vähän, on Parikan laukkua ja kenkää ja kaikkee... eri asia on se, ehtiikö napsia todistekuvaa valoisan aikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

S
1/17 | 

Tämä ei nyt varsinaisesti ole osoitettu sinulle, eikä todellakaan ole haukku/syyllistys, mutta olen ihmetellyt jo pitkään lähes kaikissa blogeissa ilmenevää ongelmaa päivänvalon kanssa. Onko kukaan kuullut lisä salamasta? Sillä saa aika huimia lopputuloksia.
Siis ymmärrän etteivät ne ole ihan ilmaisia, mutta moni bloggari sijoittaa hifistely kameraan ja kaiken maailman objekteihin, vaikka ne eivät juurikaan kuvien laatuun vaikuta (tässä kohtaa kaikki kamera expertit voivat olla hiljaa, sillä tarkoitan lähinnä perus tavisten näkökulmasta).
Ihan vaan ihmetyksestä kirjoittelin.

Asiasta kukkaruukkuun, välillä on kiva lukea muutakin kuin asuja. Omaan mieleen blogissasi parasta antia onkin muun tyyppiset tekstit, sillä kirjoitat kivasti. (Tämä oli kehu :) )

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kuten näkyy, käytän pokkarikameraa johon ei paljon salamaa lisätä :D lisäsalamoista ei asukuvien tapauksessa ole hyötyä kun haluan kuvata asut ulkona mielummin eli luonnonvalo on aika välttämätön, Ja sisällä kuvatessa hyvän putken kanssa en edes tarvitse salamaa, valovoima riittää kyllä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Paula
2/17 | 

Tuossa asussa ei ole mitään vikaa. Hihat on kohdallaan, lahkeet on kohdallaan, se on mukava ja käytännöllinen. Itse laahustan fleecetakki ja jotkut rupuhousut päällä joka päivä aamusta iltaan. Ei haittaa.

Täytyy vielä mainita että tykkään hirmuisesti tästä blogista, sen jutuista (varsinkin matkajutut <3) ja siitä että se on aikuisen ihmisen hyvällä kielellä kirjoittamaa tekstiä. Mutta nuo muotihömpötykset menee kyllä ihan ohi ;) Viihdyttävää toki sekin katsella miten muut ihmiset voivat ja uskaltavat pukeutua asioihin joita ei itse vetäisi päälleen ehkä miillooinkaan... :) Kiitos siis hyvästä blogista!

3/17 | 

KRR:n paita on todellakin ihana. Sitä tulee käytettyä derbypaidoista kaikkein eniten jos oman joukkueen paitoja ei lasketa mukaan. :)

4/17 | 

siis muhun ainakin vaikuttaa pimeys, märkyys ja kylmyys samalla lailla :D ei kuvia, collareita, huppareita ja hiukset kiinni. ei puhettakaan mistää mekoista tai siitä että panostaisin pukeutumiseen. sitten kun valo taas lisääntyy niin tilanne kääntyy päälaelleen :)

solja
5/17 | 

Tohon rollerderbyyn liittyen, että mistä löysit sun rullaluistimet? :) Ite oon yrittänyt ettiskellä, muttei meinaa millään löytyä. P.S. Olet ihana!

kzx
6/17 | 

#1 / S:
Kyllä se putki jo vaikuttaa, mietis montako aukkoa on eroa f/1.4 vs. kittiputken laajispään f/3.5, joka sekin oikeasti on neljän nurkilla..

Mitä tulee salamaan niin sitten pitäisi osata myös sen valon hajotus ja sopiva määrä ettei roiski ns. kovaa valoa päin näköä.
Moniko "perustavis"-nimittämäsi hankkii mitään lisuketta yleensä mukana tulevan turhan muovikupin lisäksi? ;)
(Tarkoitan, että esimerkiksi softbox, sateenvarjo tai edes pelkkä refla..)

supersociale
9/17 | 

Jee KRR! <3
solja: esim. jaminthebox.com tai luckyskate.fi myy Suomessa derbyluistimia.

m
10/17 | 

Oisko vinkkejä itsensä hillitsemiseen hiustenkasvatusprojektin suhteen? Kasvatan tummaruskeaa tukkaa oman väriseksi ja omaa ah niin trendikästä maantienharmaata on näkyvillä n. 5 cm. Onhan se tylsä väri ja oma hius tuntuu ryhdittömältä. Värjätty tukka on aina napakampi. Toisaalta haaveilen huolettomasta hippitukasta, toisaalta olisi niiiiiin ihana sutia juurikasvu tummanruskealla hiusvärillä piiloon. Kaiken lisäksi minulle on ilmestynyt harmaita hiuksia :/

11/17 | 

Voi kun oot söpö noissakin kotikuteissa :) On sulla ihme taito tehdä kaikista asuista ja vaatteista tyttömäisiä tai naisellisia, ja aina niin söpöjä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012