Nyt kävi niin iloisesti, että minulla ja ystävälläni Tytillä on takataskussa lentoliput kohti Amerikan ihmemaata ja lähtöpäivä koittaa jo kuukauden päästä. Joten pitkästä aikaa pääsen taas kirjoittelemaan teille reissublogia ja kohdehan ei ole yhtään enempää tai vähempää kuin:

Olimme suunnitelleet Tytin kanssa jonkinlaista reissua jo talvesta asti, mutta kohteesta ei ollut tietoakaan. "Mennäänkö jonnekin?" "Joo ehdottomasti mennään". Kunnes pari viikkoa sitten asiat alkoivat hahmottua melkoisella vauhdilla usean sattuman summana.

Perillä luvassa on Tytin ystävän vetämänä surffauksen alkeita ja minun on ihan pakko mennä Alcatraziin, pelkkiä elokuvia tuijottaneena nyt on lopultakin aika nähdä tuo pahamaineinen vankila ihan itse. Mutta muuten maailma on avoin, joten jos teillä on heittää hyviä tärppejä San Franciscoon, otan ne kiitollisena vastaan.

Koska matkaan on aikaa näin vähän, en ehdi edes matkakuumeilla kunnolla :D

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Hieno reissukohde! Ne Alcatrazin liput kantsii hommata jo kotimaassa, kun lautat on ainaki kesäaikaan aina täysiä :) Hyvää matkaa!

Tunnetilan Nina
2/3 | 

Jes! Ollaan mietitty josko mentäisiin San Franiin kesällä. Huippua että käyt tekemässä ennakkotutkimuksen. Voidaan sen jälkeen päättää mennäkö vai ei. :D

SanFranOpiskelija
3/3 | 

Kiitos ihanasta blogista!

Hiljaa olen seurannut blogiasi jo vuosia, mutta nyt taitaa olla aika ilmiantaa itseni (!),

Muutama SF-vinkki:

-San Franciscossa ehdottomasti pitää tsekata puistot ! Kaupunki on täynnä puistoja missä kaikki istuu jos on yhtään lämmintä. Golden Gate Park on mahtava japanilaisine teepuutarhoineen ja poolokenttineen.

- Vuokratkaa pyörät ja huristelkaa Golden Gaten yli Sausalitoon ja ottakaa lossi lahden yli takaisin. Uskomattoman kauniit maisemat.

- Lähialueen viinitilat ovat hyvä tilaisuus maistella lähialueen tuotantoa.

-Muir woods on hieno suojeltu metsäalue järkyttävän korkeine punapuineen--> Varma veto jos haluaa tuntea itsensä pieneksi ja löytää muutaman eksyneen kojootin.

- Height streetin hipsterialue (joka on myös hippikulttuurin historiallinen keskus) ja Missionin ruokapaikat ovat varma tapa päästä San Franciscon sydämeen.

-Lähiruoka ja ruokarekat. Kaikkialla <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010