Jos täällä sattuu olemaan linjoilla ikätovereita, muistissa saattaa olla 2000-luvun taitteen Igor-tekoturkit. Ainakin Tampereen katukuvassa eriväriset muhkeat pörrötakit olivat todella pop, johtuen varmaan myös siitä, että muistaakseni lävistyskuningas Igor oli tamperelainen...? 

Hauskaa miten muotivillitykset tekevät paluun aina vaan uudelleen ja uudelleen. Tällä hetkellä lähes jokaiselle merkillä on oma versio pörrötakista. Oma takkini on Minimumin, se on syvän tummanvihreä.

Maiharit olivat löytö I love Me -messuilta, ei hassumpaa kun sai 230 euron kengät 30 eurolla. Näistä tulee niin elävästi mieleen omat 90-luvun maiharini, että paluu menneisyyteen kenkienkin osalta. 

Talon kiistaton kuningatar puolestaan pitää huolen ettei kukaan pääse ikinä ovesta ulos mustilla karvattomilla farkuilla. Tämä on varmaan Nöpön mielestä se viimeinen silaus asuun kuin asuun, karvakuorrutus punteissa. Kiitos kissani, kiitos. 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011