On vähän tunnelmat sen suuntaiset, että saa siirtyä kevyestä kesätakista suoraan toppikseen! Trenssikausi uhkaa hurahtaa ohi tänä vuonna, sillä se on siinä ja siinä, että tarkeneeko aamuisin.

Pitkien 20-luvusta muistuttavien kimonotakkien lisäksi edellä mainittua ryhdikkäämpi takki eli trenssi on ikisuosikkini. Värikkäät, mustat, klassiset beiget, kaikki käy. Trenssin avulla voi naamioida minkä tahansa nuhjuasun nopeasti kaupunkikelpoiseksi.

Pidän erityisesti niistä malleista, joihin muodostuu vyön avulla kunnon helma. Suorat ja kapeatkin takit voivat olla kauniita, mutta tämä on enemmän minun juttuni: 

Trenssi: Marks&Spencer / Laukku: Minna Parikka Maxine / Hattu: Kirppis / Kengät: Ecco / Farkut: &Other Stories

Jos jotain voisin juuri nyt toivoa, vähän jatkoa trenssikauteen. Kiitos. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Kertakaikkisen ihana takki! :) Ja noita Eccon kenkiä ihailin pitkään, mutta en malttanut ostaa niitä itselleni omaksi. Jokin aika sitten kuitenkin löysin Zadaasta itselleni omat ja nyt olenkin sitten miettinyt miten tuollaista nahkapintaa hoidetaan? Oletko käyttänyt tavallista kenkävoidetta ja harjaa? Tiedän, että huollat kenkiäsi hyvin, joten ajattelin kysäistä neuvoa. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010