On tullut aika siirtyä muodottomien takkien lisäksi trikoohameisiin. Onneksi kaapista löytyy parikin tällaista vanhaa kunnon tuubihametta, jotka venyvät melkein rajattomasti ja ne voi asetella mihin kohtaan lantiota tahansa. Trikootuubien parhaana ystävänä rennot jakut, tällä kertaa Vero Modan (saatu blogin kautta) mustavalkoinen pitkä versio.


Neonvihreänkeltaisena hohtava kynsilakka on saatu aikaan niin, että pohjalla on kirkkaanvihreä lakka, ja päälle ohut kerros keltaista. Mukavan räiskyvä lopputulos.


No sitten, saanko kysyä että mitä jaloilleni tapahtuu tässä kuvassa:


Kun latasin kuvan koneelle, huomioni kiinnittyi hyvin nopeasti reisiosastoon. Mitä toiselle jalalleni on tapahtunut :D Hetken ihmeteltyäni tajusin, että toinen jalka on reippaasti taaempana kuin toinen, ja kuvassa näkyy itseasiassa polvi, ei reisi. Reisi peittyy hameen helman alle taka-alalle.

Kommentit (8)

antamisen ilo
2/8 | 

Moip! Halusin vaan sanoa että ihan mahtavaa kun teille tulee vauva!! <3 Minä vauvakuumeilen vuodesta toiseen ja olen lukenu sun blogia varmaan yhtä kauan kuin vauvakuumeillut, eli jostain vuodesta -09.. Unelmien täyttymys on että kaikkien aikojen lemppariblogini jossa ei mitään vikaa ole koskaan ollut, tulee VIELÄ parempi, minkä en tiennyt olevan edes mahdollista. Laitatko teidän lapsesta sitten kuvia vai et? Jotkuthan on sitä mieltä että ei lasta nettiin. :) Kuulutteko kumpaan koulukuntaan. Tee vaiks postaus aiheesta jos on paljon mielipiteitä :D

Noora

Koru näyttäisi olevan Kaisa Riivarin mallistoa. Käy ihmeessä kurkkaamassa facebookissa Riivarin sivuja. Myös Finnish Designers Boutique Tampereella on pitänyt tätä ja muita Riivarin kivoja koruja valikoimissaan.

Fiore
5/8 | 

Oh! Trikoomekot! Vaikka näin housuihmisenä on kiva mahtua JOIHINKIN housuihinkin, niin näitä kireitä trikoomekkoja kaipaan raskausajan pukeutumisesta. Venyneiden vatsalihasten lisäksi käytön estää nyt imetys, toistaiseksi mennään mekoissa melko lailla aukinapitettavalla paitamekkolinjalla, kesällä ehkä sitten ehkä myös kapeaolkaimiset hellemekot tulevat olemaan ok.

Jennuu
7/8 | 

Tuijotin tuota alimmaista kuvaa varmaan vartin, enkä vaan selityksestä huolimatta ymmärrä mitä siinä tapahtuu! :D Hauska optinen harha!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu