Sakun kommentti tänään: noi sun housut on tosi hienot, mutta voisit käyttää jotain muutakin välillä. Siis miten niin :D Mutta jos totta puhutaan niin voisin vaikka nukkua nämä jalassa, käyttää 24/7, olen niin rakastunut. Sitä luulee että pukeutumistyyli on muka täysin vakiintunut, ja sitten WHAM, nurkan takaa tulee ihme hihhulitrikoot ja naista viedään.
Valkoinen epäsymmetrinen huitulapaita (vanha, H&M) sopii trikoiden kanssa kuin nenä päähän paljastaessaan reiden kauniin kuvituksen. 

Ps. minulla on kirjakooma, en keksi mitään uutta hyvää luettavaa, saa vinkata jos tulee mieleen jotain mahtavaa? Mielellään moniosainen sarja ja tiiliskivenpaksuisia kirjoja, koska kaikki kiva loppuu aina kesken ihan liian nopeasti. Tästä tulikin mieleeni, Paul Wilkesin Keskuspuiston yksinäinen on varmasti yksi parhaita lyhyitä kirjoja mitä olen lukenut. Muistan elävästi kun teini-ikäisenä sain kirjan koulusta mukaani, istuin opuksen kanssa iltapäiväteelle ja luin sen yhdeltä istumalta.

Kommentit (66)

Sini
2/66 | 

Samaa sarjaa olin tulossa suosittelemaan! Ootan ihan kauhulla sitä hetkeä kun se lopullinen viimeinen osa ilmestyy. Näissä kirjoissa elää mukana.(ja ne jatkuu jopa unissa) :D

m!
6/66 | 

heip! olisin vaan kysellyt, että kuinka mallikkaasti tuo pöksyjen tilaaminen Australiasta (?) onnistui? Tuliko esim. tullimaksuja päälle?

C
7/66 | 

Rakastan kirjoja ja niiden suosittelemista! ~^.^~ Joten tässä muutama:

Cassandra Claren Mortal Instruments -sarja on todellakin lukemisen arvoinen. Joku sen taisi mainitakin mutta siis se sisältää fantasiaa, ihmissuhteita ja huumoria sekä hahmoja joihin ainakin itse rakastuin. En niinkään päähenkilöpariin (Jace on vähän liian ylimielinen ja Clary, no, ei nyt tylsä mutta jotain hänessä kuitenkin on, ja vaikka pidänkin hänestä paljon muutama muu henkilö ennätti viedä sydämeni ensin - plussaa kuitenkin siitä että nimenomaan Clary on ensimmäisessä trilogiassa päähenkilö eikä Jace) mutta Magnukseen ja Aleciin sitten sitäkin enemmän. <3

Sarjassa on itse asiassa kolme eri trilogiaa (alkuperäinen ja sen jatko-osa josta puuttuu vielä viimeinen osa, sekä prequel eri hahmoilla) ja vaikka en prequelia vielä ole lukenutkaan sain juuri jatko-osan toisen kirjan loppuun enkä malta odottaa ensi vuoteen että viimeinenkin osa ilmestyy! Ensimmäisessä trilogiassa päähenkilöinä ovat siis Clary ja Jace mutta jatko-osassa keskitytään (onneksi) enemmän muihinkin henkilöihin, kaikilla on omat tarinansa jotka sitten kietoutuvat yhteen ja ja... no, se täytyy vaan itse lukea. :) Sekin on hienoa, että kirjoissa käsitellään yllämainittujen teemojen lisäksi myös homoutta (Magnus & Alec <3 heihin ei voi olla rakastumatta - tai no jos voi niin haluan kuulla miksi o.o enkä tarkoita sitä pelkän homouden takia), insestiä, ystävyyttä jne.

No tulipahan vuodatus. Olen lukenut sarjaa sekä suomeksi että englanniksi ja suomennos toimii loistavasti myös, tuntui kuin alkutekstiä olisi lukenut. Eli kielivalinnalla ei sinänsä ole mitään merkitystä.

***

Toinen suosittelemani sarja on Eion Colferin Artemis Fowl. Sisältää nuoren rikollisneron, hänen henkivartijansa, kasan keijuja ja Irlannin. Rakastan. Huumoria, vauhtia eikä juurikaan rakkaussuhteita tms, eli kiva poikkeus moneen muuhun sarjaan jota luen. Myös Colferin muut kirjat kannattaa lukea. Pituutta ei kirjoilla ole esim. Gabaldonin kirjojen verran mutta toimivat silti erinomaisesti olematta liian lyhyitä tai pitkiä.

**

Gabaldon myös! Hienoa ja koukuttavaa tekstiä, vaikka ehkä välillä vähän turhan pitkiä kirjoja. (Tai siis, se uusin tai toiseksi uusin... jäi kesken kun oli niin pitkä (ainoana tosin! eli ehkä se johtui vaan ajankohdasta), mutta aion kyllä senkin lukea tässä loppuun vaikka kesällä kun on enemmän aikaa.)

*

Suomalaisista kirjailijoista suosittelen Kaari Utriota. Historiaa ja vaikuttavia naishahmoja ja -kohtaloja. Luin hänen kirjojaan ensimmäisen kerran yläasteella ja palaan niihin aina tasaisin väliajoin. :)

meri
8/66 | 

onko a song of ice and fire tuttu? makusi (hyvä :D) tuntien pitäisit varmasti. ja vaikka olis game of thrones-sarjaa kattonut, kirjoista löytyy niin paljon uutta, ettei kyllästy. ainut miinuspuoli on, että kirjasarja ei ole vielä päätöksessä ja kirjailija melko vanha mies, jännittää pirusti :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

sakulla jopa on noi kirjat, mutta kun katsoin Game of Thronesin ekan tuotantokauden, totesin että se on ihan liian julma ja raaka mulle :D oon kauhea mössöposki tässä asiassa, dekkarimurhat on kyllä ihan ok, mutta tuollainen jatkuva epätoivo mitä GOT:ssa on niin en pysty... tiedän, säälittävää.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

10/66 | 

Ootko lukenu John Ajvide Lindqvistin kirjoja? Suosittelen lämpimästi, creepyä ja tunnelmallista kamaa!

Sanski

Kuinka kuolleita käsitellään oli niin hyvä. Harvoin olen itkenyt kirjan lopussa, mutta tämän kohdalla tuli sekin koettua. Minultakin siisi suuren suuri suositus. :)

11/66 | 

Noi on kyllä tosi hienot :) Ensin näytti liian silmiin pistäviltä minun makuuni mutta nyt yhtäkkiä voisin itsekin kuvitella ostavani tuollaiset, ehkä ostankin :) Tiedän hyvin tunteen kun rakastuu johonkin vaatteeseen niin sitä ei käyttäisi mitään muuta pitkään aikaan :)

http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

Roosa
12/66 | 

Mulla oli aikomuksena myös suositella tuota a Song of ice and fire:a, suomeksi toimii, enkuksi vielä parempi! Ja telkkari sarja on kyllä myös ihan ykkös hitti omilla listoillani;)

essi
14/66 | 

Ootko lukenu Neil Gaimanin American Gods:n? Suomeksi se kai on unohdetut jumalat.
Ilmestyny joku kymmenen vuotta sitten jolloin luin sen ekan kerran...jouluna otin uudestaan lukuun ja se oli edelleen yhtä hyvä.

Samalta kirjailijalta Anansi Boys, Neverwhere, The Graveyard Book (suomeksi en näitten nimiä muista).
Hannu Rajaniemen Kvanttivaras oli yllättävän hyvä vaikken sci-fi -jutuista niin välitä. Oottelen just, että hellu sais jatko-osan luettua, niin saan sen sitten luettavaksi.

neltsi
15/66 | 

Lue Robin Hobbin kirjoja! Ne on ihan parasta fantasiaa: on moniuloitteisia hahmoja, ihmissuhdesolmuja ja filosofiaa, ja tietenkin kaikkea maagista puhuvista laivosta lohikäärmeisiin. Ainakin The Farseer Trilogy ja Liveship Traders Trilogy on ihan parhaita. Eikä Hobbin kirjat lopu ihan heti kesken :) viisi trilogiaa - ja monet kirjat lähemmäs tuhatsivuisia!

Robin Hobbia oisin minäkin ehdottanut. Ehdottomasti yksi maailmankaikkeuden parhaista kirjamaailmoista mitä löytyy. Ja voin lyödä vetoa että eläinhahmot voittavat sut puolelleen. Tiedossa niin huutonaurua kuin -itkuakin. Parasta. :)

Hemsku

Mä olin kanssa ehdottamassa tätä! Mulla on nyt meneillään nostalginen uudelleenlukemisoperaatio.

-
16/66 | 

En oikein tiedä minkä tyyppisiä kirjoja luet, mutta minä innostuin täysin Carlos Ruiz Zaafónin kirjoista. Tuulen varjo on ensimmäinen, ja neliosaista teossarjaa kyseinen kirjailija suunnittelee. Kolme ensimmäistä on jo ilmestynyt!

18/66 | 

Mä oon ihan uuno noitten kirjojen suhteen, joten keskityn noihin housuihin: minkälainen takamus niissä on? Siis että näyttääkö ne takaa legginseiltä vai kunnon housuilta?

Kitsch

Suosittelen mitä lämpimimmin David Mitchellin Pilvikartastoa. Luen paljon, ja tuo oli pitkään aikaan ensimmäinen kirja, joka sai haltioitumaan. Leffaversiokin on ihan mukava.

Muuten vähän hämmentynyt tuosta suosikkitaiteiiani töiden venyvyydestä. Tuo kuva on ihan kiva myös tuossa seinällä.

19/66 | 

Margit Sandemo, Jääkansan tarinat. Pohjautuu muinaiseen Pohjoismaiden historiaan omalla twistillä. Samalta kirjailijalta myös Noitamestari on mukavaa ja jännää luettavaa :)
Itsehän fantasiaa rakastavana pyrin kaikille tyrkyttämään Christopher Paolinin Perillinen sarjaa, johon kuuluvat kirjat Eragon, Esikoinen, Brisingr ja Perillinen :)

KatriA
20/66 | 

Jos suomalaiset kirjailijat kiinnostaa, niin suosittelen Helena Wariksen trilogiaa; Uniin piirretty polku, Sudenlapset ja Talviverinen.

Suomen Tolkien-seura Kontu ry jakaa vuosittain Kuvastaja-palkinnon edellisen vuoden parhaalle suomalaiselle fantasiakirjalle. Kaksi noista on saanut sellaisen. Talviverinen on julkaistu tämän vuoden puolella...

Katja
21/66 | 

Kokeilepa Anna Holtin dekkarisarjoja.
Päähenkilöt ovat vanhoja norjalaisnaisia (Hanne Wilhelmson ja Inger Johanne Vik), itse tykkään tuosta toisesta sarjasta enemmän.
Kivoja lukuhetkiä!

Tinski
22/66 | 

Oletkos dekkareiden ystävä? Jillianne Hoffmanin Cupido ja jatko-osansa Morfeus tulivat mieleeni. :)
Itsekin menossa tänään kirjastoon ja mietin jo ennakkoon, mitä lainata, ettei mene samaksi haahuiluksi kuin yleensä.. kierrän elämänkerta- ja runohyllyillä ja kotiin päästyäni mietin kirjakasaa katsoessani, että kukahan tuolla oikein kävi lainaamassa nuo opukset?

23/66 | 

John Boynen Kapina laivalla/Mutiny on the Bounty

Kirja tekee mieli ahmaista kerralla, mutta oli vähän paksumpi, niin siitä tulikin ajanvietettä usemmalle illalle. Samaisesta tarinasta on tehty ilmeisesti useita leffojakin, kun perustuu tositapahtumiin. Seikkailu on kirjassa kuvattu uudesta näkökumasta, jos se jo ennestään on tuttu. Minä en sivistymättömänä moukkana ollut tietenkään kuullutkaan moisesta laivamatkasta, joten tämä kirja imaisi heti mukaansa.

Johki
24/66 | 

Apua, miten sä tarkenet tuolla ulkona noilla pelkillä trikoilla? :D Mää haluan tietää sun salaisuutesi! Rakastan trikoita yhtälailla, mutta tälleen ikiroudan keskellä on ihan jäätävää pitää pelkästään yksiä trikoita päällä, itte tarviin aina kahet päällekkäin. Siittä en tosin tykkää yhtään, koska sit ne päällimmäiset aina venyy hiukan. :< Baah, mäkin halluun hiihdellä pitkin maita ja mantuja pelkästään yhet trikoot jalassa!!

Ps. Nuo Muchat on maailman ihanimmat, tee köyhä opiskelija.

25/66 | 

Mikäli fantasia-western-scifi-sekoitus kuulostaa yhtään siedettävältä, lue Stephen Kingin Musta torni -sarja. Täysin erilaista Kingiä ja aivan uskomattoman hieno tarina ♥ Ensimmäinen kirja (Revolverimies) on lyhyehkö ja tosi erilainen kuin muut (saattaa jopa vaikuttaa vähän pitkäveteiseltä), mutta toisessa osassa meininki muuttuu - tarina potkaisee itsensä käyntiin ja se on menoa sitten!

Mind
26/66 | 

Fantasiakirjoista David Eddingsin Belgarionin taru ja Mallorean taru, Belgarath-velhon tarina ja Polgara velhottaren tarina.
Naistenkirjoista Joanne Harrisin Pieni Suklaapuoti ja sen jatko-osa Karamellikengät. Myös muut kirjailijan kirjat ovat tosi hyviä!

Lukutoukka
28/66 | 

Koska sulla näyttäis olevan samanlainen kirjamaku kun mulla, suosittelen Diana Gabaldonin kirjasarjaa. :) Siinä 1900-luvulla elänyt lääkäri siirtyy ajasssa 1700-luvulle ja loppu on historiaa.. Ei nyt kirjaimellisesti kuitenkaan. ;) Romantiikkaa ja komediaa sopivassa suhteessa. Tiiliskiven kokosia kirjoja monta, ei ihan heti lopu kesken. :)

Linda

Gabaldonia olin minäkin tulossa suosittelemaan, sekä tuossa aiemmin mainittua Kingin Musta Torni -sarjaa. Loistavia molemmat!

Anna

Mäkin olin tulossa kehumaan Gabaldonia - ihan HUIKEA sarja, toimii suomeksi loistavasti jos ei jaksa englantia lukea - skottimurre kirjoitettuna on vähän raskasta luettavaa! Mutta tosiaan kirjoja on sarjassa tällä hetkellä mielestäni seitsemän ja oisko kahdeksas tulossa tänä vuonna, tuhatsivuisia kukin - tykkään valtavasti :)
Siitä on myös spinoff-sarja, josta en itse kuitenkaan liiemmin välitä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota Muukalais-sarjaa!

Anna

uu, ja lisäys: The Mortal Instruments, Cassandra Clarelta. Vanha Potter-fanfictyttö, nykyään oma kirjailijansa, ja jummi että on hyvää settiä ainakin ensimmäiset kaks kirjaa!
Ps. Sori viestispämmäys!

Elli

Gabaldonia ehdottomasti, todella vaikutuksen tehnyt kirjasarja ja itse tykkään myös Lordi John-kirjoista, joka tosiaan siis on Matkantekijä-sarjan spinoff. R-A-K-A-S-T-A-N. (Ja jos luet Muukalaisen etkä rakastu palavasti Jamieen, en halua tietää...)

Toinen upea sarja kotimaan kamaralta on Pirjo Tuomisen Satakunta-sarja, joka alkaa vapaussodan tietämiltä ja kertoo sahan tyttö Lindan ja punasotilas Joelin rakkaustarinan ja on ah-niin-hyvä vaikkei olisi edes satakuntalainen. :)

Maria
29/66 | 

Itsekin suosittelen John Ajvide Lindqvistiä!
Samaan kastiin (ei kylläkään aivan yhtä raadolliseen mutta yhtä mysteeriseen) kuuluvat mm. Joanne Harris - Sinisilmä, Anne Swärd - Viimeiseen hengenvetoon ja oma lempparini Paul Torday - Ventovieras (jos tykkäät lukea englanniksi, kirjan nimi on The Girl On the Landing). Varsinkin tuo Sinisilmä ja Ventovieras on niin henkeäsalpaavan nerokkaita että todellakin suosittelen!

Lotta
31/66 | 

Jos fantasia kiinnostaa niin Brandon Sandersonin Mistborn-trilogia on hyvä. Ja saman kirjoittajan muitakin kirjoja voin suositella! Ja jo edellä mainitun Robin Hobbin fantasiakirjat on kanssa hyviä. Ja niitä on paljon! :)

Minnie
32/66 | 

Suosittelen J.K. Rowlingin uusinta Paikka vapaana -romaania. :) Ite oon lukenu juurikin tuota suomenkielistä käännöstä (lahjaksi kun sain), mutta se alkukielinen on varmasti parempi, käännös tehty kiireellä eikä siks oo mikää maailman paras. Mut toimii sekin hyvin!

Mirja
33/66 | 

Ehdoton kirjasuositus, jos et ole lukenut, Haruki Murakamin 1Q84. Se on todella hyvä ja sivuja riittää. Juoni ja käänteet ovat erittäin mukansa tempaavat. Kannattaa lukea kerralla kaikki 3 osaa, taitavt olle suomennettu kahdeksi eri kirjaksi, mutta englanniksi ovat yksissä kansissa.

34/66 | 

Ihanaa, että joku muukin on hurahtanut BlackMilkin hihhulipöksyihin! Itsehän mietin koko ajan missä voisin käyttää meduusahousujani, kun työpaikalle ne eivät oikein sovellu. Eikä joogastakaan meinannut tulla yhtään mitään kun ihailin vaan omia trikoisiin verhottuja sääriäni :D

minigwe
35/66 | 

mun sydän itkee verta.. yritin tilata samalta firmalta nuita yli-ihania pöksyjä mutta mun pankkikortti ei kelvannu, pitäis olla luottokortti :( en tiiä pitäiskö hommata luottokortti ihan vaan sen takia että sais tilattua itelle ökykalliit leggarit :D

Laa
36/66 | 

Terry Pratchett ei ainakaan lopu kesken :D Pelkästään Discworld-kirjoja on siinä nelisenkymmentä. Erityisesti pidin kirjoista Going Postal ja Making Money: päähenkilö Moist von Lipwig on kiinnijäänyt varas, joka välttää teloituksen ryhtymällä postitoimiston johtajaksi ;) Huumoria, fantasiaa, uskomattoman erikoisia henkilöitä mutta myös tarina josta saa oikeasti mielenkiintoista pohdittavaa: politiikkaa, taloustiedettä, uskontoja, kulttuuria ym ym käsitellään hauskasti ja yleensä erikoisesta näkökulmasta :) Neil Gaimanin kanssa kirjoitettu Good omens on myös loistava.
Tässä oli nyt mainosta kerrakseen, mutta kunhan et jätä väliin ihan pelkän ennakkoluulon perusteella niin olen tyytyväinen :DD Suosittelen lukemaan englanniksi jos siinä ei ole vaikeuksia niin saat sanaleikeistä lisää hupia :) <3

Jenni

pratchett on ihan kammoittavaa! kilometrin mittaisia lauseita ja jatkuvaa sanakikkailua, ei vaan kykene lukemaan!

mutta omaan suositukseeni, kun ei muut näy vielä maininneen. eli siis! suosittelen miljoonan newtonin voimalla china mievilleä. kovin jännittävää kielenkäyttöä ja hienoja tarinoita.

KANNATTAA LUKEA. :D

Noora
38/66 | 

Oon saanut täältä monta hyvää kirjavinkkiä ja ajattelin vaihteeksi jakaa muutaman omankin vinkin. :)
Ransom Riggsin kirja Miss Peregrinen koti eriskummallisille lapsille (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children), paras kirja mitä olen pitkiin aikoihin lukenut! Kauniisti kirjoitettu, juoni on mielenkiintoinen.. Arvosana täysi 10.

Toinen suosittelemisen arvoinen kirja(sarja) on Derek Landyn Keplo Leutokalma- sarja (Skulduggery Pleasant). Tähän mennessä kirjoja on ilmestynyt 7 osaa ja kahdeksas ilmestynee tämän vuoden syksyllä. Hauskasti kirjoitettua fantasiaa, tämä on Pottereiden tapaan suunnattu ensisijaisesti nuorille, mutta toimii huumorin ja hyvien hahmojen ansiosta erittäin hyvin myös kolmekymppisten lukijoiden keskuudessa. Kohta alkaa mennä tiukille onko tämä vai Potterit mun kaikkien aikojen suosikkisarja.

“Her parents wanted her to find her own way in life. That’s what they’d said countless times in the past. Of course, they’d been referring to school subjects and college applications and job prospects. Presumably, at no stage did they factor living skeletons and magic underworlds into their considerations. If they had, their advice would probably have been very different.”

Kelly
39/66 | 

Ootko kuullut sellaisesta kuin Deborah Harknessin Lumottu? Kirja avaa trilogian ja aikas tiileskiven paksuinen. Vaikka kyseessä onkin vampyyrin ja noidan rakkaustarina, niin se oli ennakkoluuloista huolimatta ihanan virkistävää vaihtelua Twilighteille sun muille, paljon aikuismaisempi ja sisältää hienoja historiayksityiskohtia! :)

Malla
40/66 | 

Aika hienoja ehdotuksia kirjoihin! Itsekin olen aivan jäätävä lukunarkkari, ja en kestä yksittäisiä kirjoja tai jotain ruikulin paksusia sarjoja. Niistä tulee yhtä paha mieli kuin 100 gramman karkkipusseista. Seuraavat ehdotukseni otat luultavasti vastaan joko nauraen tai epäillen täällä kommentoivan olevan vähintäänkin 70, mutta riskeeraan silti. Laila Hietamies (nyk. Hirvisaari) vei minun sydämen jo ajat sitten, ja kerran vuodessa luen kaikki hänen sarjat läpi. En voi muuta kuin suositella. Myönnän jopa häpeilemättä ottaneeni kesätöistä 17 vuotiaana sairaspäivän, koska yksi sarjoista oli kesken. Voin kertoa, että kaverit luulivat minun saaneen vähintäänkin aivohalvauksen tai onnistuneen Freaky Fridaysissa.

Jos nyt kuitenkin rohkenet kokeilemaan, Hietamiehellä on useampi aivan uskomaton sarja. Valamo-sarja on upea, Sonja-sarja samaten. Ja moni moni muu. Kunhan et ota sitä uusinta kirjaa, Katariina, söpöihin kätösiisi, koska se nyt vaan oli yksinkertaisesti paska. Hahaa, odotan jännityksellä kommenttiasi. Jos yhtään innostuit, voin laittaa tarkemmat tiedot mistä sarjasta ja kirjasta kannattaa aloittaa. Olen käännyttänyt kaikki, jotka ovat ensimmäisen avanneet. Jopa eksäni, joka oli täysin Aku Ankka -linjalla sen ajan mitä bänditreeneiltä ehti :P

Maria
42/66 | 

Voin suositella lämpimästi Laurent Gaude' n Hurrikaania, tosin se on melko lyhyt tai itse ainakin luin sen melkeen yheltä istumalta, mutta yllätti positiivisesti, yleensä en tykkää tän tyylisistä kirjoista... (en viitsi kertoo enempää, ettei tuu mitää ennakkokäsityksiä...:))

Ronja
43/66 | 

Tiiliskivisuositus: Stephen Kingin Kuvun alla. Ei mitään uutta auringon alla, jos olet Kingisi lukenut (tai edes tykkäätkö), mutta silti suosittelen. Ei kauhua, mutta hyvää tarinaa.

-T-
44/66 | 

Vakiokirjasuositukseni Krokotiilin keltaiset silmät ja jatko-osa Kilpikonnien hidas valssi. Kolmas osa tulossa kevään aikana.

-A-
45/66 | 

Michel Faberin kirja Veripunainen, lumivalkoinen on jäänyt mieleen, paksu, mutta yksittäinen. Kertoo 1800-luvun Lontoosta . Sitten toinen juttu, millaisilla topeilla olet ratkaissut esim tässä asussa läpinäkyvyyden? Ihan perustrikoo vai "oikeita" alustoppi?

Pauni
46/66 | 

Itse olen ihan koukussa James Pattersonin kirjoihin, erityisesti Alex Cross-sarjaan. Muistelisin että jossain vaiheessa kerroit pitäväsi trillereistä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013