Tajusin juuri että Polkka Jam on ensimmäisiä, ellei peräti ensimmäinen merkki mistä kirjoitin blogijutun vuosia sitten kun aloittelin muotiblogiani vuonna 2007. Ja edelleen Polkka Jamin printit ja värimaailma ovat ihan yhtä kivoja kuin silloinkin. Nyt sain vihdoin keittiöön Tsai & Cafe -malliston Musta ja Kuppila -julisteet paikoilleen, Samovaarin rinnalle.


 

Kehystin viikonloppuna printit Ikean kullanvärisillä kehyksillä. Olen sitä porukkaa kenen mielestä taulu kuin taulu kuuluu kehystää kullanvärisillä kehyksillä, ja mielellään vielä todella kruusatuilla sellaisilla. Tosin keittiön hörselöisen Kullanmuru-tapetin kanssa suoralinjaiset kehykset toimivat paremmin.


Sipulipussi taulun vieressä on äitini virkkaama.Ajattelin edetä huone kerrallaan tässä tauluasiassa, seuraavaksi luvassa olohuone tai makuuhuone, riippuu kumpaan saan inspiraation ensin. Olen viime aikoina kulkenut kirppiksillä silmät auki nimenomaan taulujen ja lamppujen suhteen, mutta harvinaisen nihkeää on tarjonta juuri nyt. Keittiön osalta oli selvä että haluan nimenomaan Tsai & Cafe -taulut, mutta muihin huoneisiin toivoisin löytäväni jotain... no, tiedän mitä, kun se oikea taulu (taulut) lopulta tulee vastaan.

Kommentit (2)

katru

Menin vähän oeloissani tuonne verkkokauppaan, sillä yleensä joku noin ihanan näköinen kaikessa värikkyydessään ja yksinkertaisuudessaan maksaa maltaita. Yllätyin iloisesti kun nuo sopivat täydellisesti myös opiskelijan kukkarolle! Nyt tuli vain ongelma, että mitkä noista valitsee, seinät kun on jo aika pitkälti vuorattu jos jonkinmoisilla julisteilla! Ah tätä länsimaalaisen ihmisen ahdinkoa...

Olis muuten tuolta löytyvä Hella aika nappivalinta teidän keittiöön niin väreiltään kuin kuvaltaan!

Kiitos (taas) uudesta "pakko saada näitä ainakin 10" -jutusta, innolla odotan lisäkuvia talosta! Jatkakaa samaan malliin, näyttää superilta! :)

Sini

Näistä väreistä sain inspiksen nyssäkän toiseen jutskaan =) tajuut kaiketi kun näet..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012