Harmittaa aika tavalla että siitä Elloksen keltaisesta lintukuvioidusta neuletakista ei ole enää omaa kokoani jäljellä, olisin tosissani halunnut sen kevättä varten. Mutta onneksi on tämä Indiskan vastaava (saatu), vaikkei siinä lintuja lentelekään. Keltainen ohut neuletakki on varsin pätevä pikku vaatekappale, sillä se sopii värinsä puolesta lähes kaikkiin kukkamekkoihin ja hameisiin. Tässä melko keväistä talvipäivän asua, olen jo hörhöillyt kukkamekkorekilläni into piukassa vaikka ei olla vielä tammikuustakaan selvitty.

za8tammi15

za8tammi15

Kukkamekoista tuli mieleen että ulkoistin tuossa juuri kolme aivan ihanaa kangasta Olivia Rougelle eli Monalle saatteella tee näistä minulle jotain tosi upeaa. Mukana oli mm. Tampellan Cook Collectionin vanha vintagekangas eli just se elämäni sydänkangas, mihin en ole uskaltanut itse kajota etten vaan sössi sitä. Toinen kangas oli täydellinen kukkakuosi ja kolmas punavalkoinen omenakangas. En malta odottaa että pääsen sovittamaan mitä näistä on syntynyt! Monan mekkotehdas on ykkönen :)

 

Kommentit (8)

Rillamai
1/8 | 

Siis valaise, oi Nelliina: MITEN hoituu imetysrumba normimekoissa?
Itsellä sama edessä, ja kauhistuttaa jo etukäteen, jos joutuu äityliä huutavissa trikoisissa imetyspaidoissa seuraavan vuoden kärsimään! :o

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Se ei onnistu :D enimmäkseen siksi että sun boobsit ei tod näk mahdu hetkeen aikaan tyköistuviin mekkoihin. Eli ikävä kyllä sanottava että hanki venyviä trikoomekkoja tai muuten väljiä mekkoja jos haluat mekkoja käyttää ja sinne alle siisti musta alusmekko. Suosittelen kuitenkin alusmekko+mikä vaan hame+mikä vaan paita jonka helmaa voi nostaa, sillä silloin maailma on auki pukeutumiselle vaikka imettäisikin :) etenkin jos lapsi ei pahemmin puklaile, ettei tarvitse miettiä meneekö vaate x pilalle.

Mulla on jäänyt imetyspaita melkein kokonaan käyttämättä kun tajusin että hame+paita ja alle alustoppi/mekko on niin paljon kätevämpi systeemi.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Anneh
2/8 | 

Heippa! Vähän nyt aiheen vierestä, mutta olis myös mielenkiintosta kuulla, että miten sait raskauskilot tiputettua nuin äkkiä ja ennen kaikkea miten oot pysynyt hoikkana sen laihdutus/kiinteytys mikä lie operaation jälkeen : ) Itse tässä kans puottanu painoa ja kauhiasti huolettaa, että tuleeko ne takasin! Ainakin Pätsiniemen puolen leivontaohjeista päätellen, et kituuta itseäsi :DD

Delmare
3/8 | 

Se keltainen lintuneuletakki oli niin hauska, että mun on pakko jättää ensimmäinen kommenttini Vaatehuoneeseen ja vinkata ranskalaisesta nettikaupasta, jossa ko. neuletakkia on saatavilla. Olen itse joskus tilannut kaupasta ja silloin kaikki meni ihan nappiin ja sain hajonneen lempipaitani tilalle uuden vastaavan. :) Tästä linkistä pääsee suoraan oikeaan kohteeseen: http://www.laredoute.com/buttoned-mercerised-wool-cardigan/prod-32447422...

lukija
6/8 | 

Aivan ihana asu<3 En ole pitkään aikaan kommentoinut blogiin. Nyt oli pakko koska tämä ja muutama muukin asu lähiaikoina ovat vaan olleet niin ihania:) Jännä sekin kuinka sun blogi vaan jaksaa kiinnostaa mua vaikka täällä on vauva juttuja ja muutakin kun muoti juttuja.(19v tyttö,lukenut blogiasi n.2011 vuodesta lähtien)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012