Tai no, oikeasti olimme aika kiltisti reissussa shoppausten suhteen, koska kenkiä täynnä olevan rinkan kantaminen olisi aika hanurista. Muuten rinkka oli ihanteellinen tuolle reissulle, kun kuljimme paikasta toiseen junilla. Italian juna-asemat tsiljoonine portaineen ja viiden minuutin vaihtoaikoineen eivät todellakaan suosi matkalaukkuja.

Sipsiryöstäjien lisäksi meillä on kotiintuliaisina monta jännittävää tarinaa junamatkustamisesta. Tässä viimeiseltä pätkältä matkalta väsynyt reppureissaaja, joka koki pian kuvan ottamisen jälkeen melkoisen  junayllätyksen.


italiassa junalla

italiassa junalla

Jos olen tuossa vähän blaah ja väsyttää (istumapaikat olivat loppuunmyyty) niin voitte kuvitella ilmeeni kun eräs papparainen kylmänviileästi avasi vetoketjunsa ja mennä lorotti tuohon viereen lattialle kun vessa oli varattuna. En mene usein sanattomaksi, mutta se kyllä veti moottoriturvankin hiljaiseksi :D nauran tälläkin hetkellä ihan hysteerisesti tilanteen absurdiutta, olin aluksi ihan varma että kyseessä oli piilokamera joka kuvaa ilmeitämme!

Mutta ennen kuin aiheutan junatarinoillani jollekin teistä ikuisen pelon Italian junailua kohtaan, mainittakoon että se on oikeasti erittäin pätevä matkustusmuoto. Junat ovat ajallaan ja hinnat ovat edullisia. Joskus vaan saattaa osua hieman jännittäviä tyyppejä matkanvarrelle.

Lieneekö tarvetta sanoa mikä masennuskohtaus täällä on meneillään.... huomenna takaisin töihin nouuuuuuuu!! Vaikka salaisesti tavallaan odotankin jo arjen alkamista, tämä lomailu alkaa käydä voimille ;)

Kommentit (4)

Rytsis
1/4 | 

Noo huomenna/tiistaina pääset parhaassa seurassa leffaan. Ei voisi paremmin viikko alkaa! =)

3/4 | 

Lomailu on tosiaan rankkaa (mutta niiiin ihanaa), vaikka harva sitä uskaltaa tunnustaa. Loman jälkeen on ihana sujahtaa arkeen tuttujen rutiinien pariin :) Tsemppiä töihinpaluuseen!

Lilian
4/4 | 

Jos joku muu olisi ton pappa-tarinan kertonut, en ehkä olisi uskonut...Mutta liekö toi "julkikuseskelu" Italiassakin ihan paikallinen tapa :D

Me kuljimme Italiassa eräänä iltapäivänä oikein tyylikkääksi laittautuneen naisen takana kaupungilla. Oli korkokengät, mekko ja tukka laitettu. Yhtäkkiä nainen nosti helman korviin, kyykistyi kadulle ja lorotti menemään. Oli siinä meiänkin ilmeet vähän epäuskoiset :D :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011