Perus. Juuri kun menin räyhäämään missä puolitoista viikkoa sitten tilattu kamerani oikein viipyy, saapui noutolappu. Kärsimätön, ai minä vai.

i5
i5

Menen tästä viettämään kuherruskuukautta beibeni kanssa tui tui <3

Kommentit (13)

-

Yay! Mistä tilasit ? Mulle tuli myös uusi kamera, ihan fileinä myös :)

rovanas.blogspot.com

Mary

No mähän wajnasin siitä mun modeemista sun Facebookissa, tuli melkee heti sen jälkeen lappu postiluukusta että se on saapunut höhö

Sade

Oivoi!! Kerro sit millanen kamera on ollut ja kaikkea, koska oon ite miettinyt juuri tuollaista järkkäriä :) Oon vaan ihan ummikko järkkäriasioissa, enkä yhtään tiedä mitään esim. noista objektiiveista, joten apua kaivattaisiin :)

Miisu

Hommasin noin kuukausi sitten tuon saman laitteen ja olen tykännyt - simppeli käyttää, ei ole mikään iso möhkö ja kuvanlaatu on ihan eri planeetalta verrattuna pokkareihin. Me likes :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011