Jäi Tukholman postauksesta pois varsinainen matka-asuni, johon kuului iiiihana röyhelöinen Calvin Klein Jeansin mekko (tamperelaisesta Cottonista) ja itse tuunatut leggarit. Kutsun noita Tim Burton leggareiksi, niistä tulee aina mieleen Nightmare before Christmas -elokuvan ihanat kasaan kursitut hahmot. DIY ohjeeni löytyy täältä.


s3-514x780-custom

s3-514x780-custom


s5-510x498-custom

s5-510x498-custom


s4-510x780-custom

s4-510x780-custom

Löysin hetki sitten kangaskaupan jämäpalalaatikosta jännää himmeää nahkamaista kangasta, josta ajattelin tehdä joko mahdollisimman yksinkertaisen mekon TAI nahkajäljitelmähousut. Palasta riittää vain toiseen. Kaikkein kauheinta on päätökset tuollaisten pikku palasten suhteen. Mitäs jos kaduttaa jälkikäteen? Minulla kun olisi käyttöä sekä housuille, että mekolle argh. Jämäpalat ovat kovin kivoja, mutta niiden rajallinen määrä aiheuttaa aina harmaita hiuksia.

Ps. Cottonin Facebook -sivut ovat bad bad, liikaa houkutuksia. Ne Korsin kiilakorkonilkkurit, uuuuuuuh!!

Kommentit (12)

1/12 | 

rehellisesti, miten olen voinut olla pihalla noin upealta näyttävästä liikkeestä! juuri nyt luin ensimmäistä kertaa sen olemassa olosta. hmh, voisi kaupungilla liikkuessa ottaa ne silmälaput pois että näkisi tutut ja uudet liikeet! :--D

pakko mennä tarkastamaan lähemmin ,vaikuttaa lupaavalta!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/12 | 

cotton on sillain hyvin piilossa, että se on Finlaysonilla Väinö Linnan aukiolla eli sinne ei välttämättä osaa eksyä jollei ole varta vasten menossa. Minä taas satun olemaan töissä tuolla Finlaysoninalueella joten tulee huomioitua nuo Cottonin jumalaiset kenkä/mekkovalikoimat vähän liiankin hyvin!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

ellliii
3/12 | 

Eikö cotton avattu vasta vähän aikaa sitten?

Toinen kysymys, ei liity aiheeseen niin mitenkään: olet postauksissa puhunut päkiäpohjallisista tai jostain sellaisista. tarkoitatko niillä niitä pieniä geelityynyjä vai onko olemassa ihan jotkut pohjalliset? Nimimerkillä "aion opetella käyttämään korkkarivarastoani vaikka mikä olisi"

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/12 | 

juu tänä syksynä :)

Tarkoitan ihan oikeita, kenkiin laitettavia puolipohjallisia. Ne ovat yleensä toiselta puolen nahkaa ja toiselta puolen pehmoista vaahtomuovia, esim sokkarilla maksaa noin 5e. Ja jos haluaa tuplapehmoisen niin lisäksi sellainen varpaaseen lenkillä laitettava lisäpehmuste, joka jää päkiän alle suojaamaan sukan sisälle. Ne geelityynyt ei oikein pysy paikoillaan, paitsi jos ostaa sellaisen joka on koko kengän kärjen kokoinen aka puolipohjallinen.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jenna
9/12 | 

Hahhah ei ole todellista, olin tulossa kysymään tänne täsmälleen samaa asiaa kun ellliii! :D Täällä on nimittäinen toinen, joka aikoo vaikka väkisin koittaa opetella kävelemään koroilla ilman, että päkiöihin sattuu ihan hemmetisti. En ole kenenkään muun kuullut puhuvan tästä "pohjallisasiasta", niin ajattelin tulla täältä kysymään vinkkiä. Näköjään kysymykseeni olikin vastattu ennen kun edes ehdin kysmään mitään, joten kiitos! :D Pitää huomenna lähteä päkijäpohjallismetsästyksiin.

Laura
10/12 | 

Hei! :) Ihanat legginsit, ei voi muuta sanoa! Ja kengätkin ovat suloisen näköiset, olisiko niistä jossaion parempaa kuvaa, mm. sivulta? Ja minkä merkkiset kengät ovat kyseessä?

Hyvää viikonloppua :)

11/12 | 

Luin ensin kangaskaupan jännäpalalaatikko...ja hetken mietittyäni totesin sen itseasiassa olevan tosi hyvä termi! :)

12/12 | 

Eikä! mä sekoon niiden kiilakorkonilkkureiden takia.
ja niitä tilattiin sinne vaan yhet 39 -kokoa. Pakko saada!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019