Hei pirkanmaalaiset tyttäret, kuka uskaltaa antautua minun ja Vertsun Tiinan näppeihin stailattavaksi? Nyt on tilaisuus tulla mukaan Pirkkalan Veskan Vero Modaan stailaustapahtumaan perjantaina 18.11. klo 18-20. Kannattaa varata oma aika alla olevan bannerin ohjeiden mukaan, että voin sitten keskittyä vain sinuun (ja ystävääsi, kamut mukaan tottakai).


b25

b25

Eikä tarvitse yhtään pelätä, oon tosi kiva ja hauska, vannon ;)

Että jos olet pikkujoulumekkoa tai muuten vaan tyylivinkkejä vailla, tervetuloa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

Lissu
1/13 | 

Voi ku oisin tienny jo eilen ko poikkesin paikapäällä, olisin heti varannut aikani.

Oimutsi+oibeibi
2/13 | 

Voisin varata sellasen yksityisstailausajan seuraavaan näkemiseemme, näytän nykyään Martti Syrjältä. Mutta valitettavasti Vero Moda ei käy ku en mahu moisiin.

Onpa pöljä kommentti, just tällasia "joo mut ei" -kommentteja.

Katar
4/13 | 

BTW eka kommenttini koskaan. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja nyt tulin kaapista :) aivan parhautta, myös naamakirjassa tykkäilen

Marjo
5/13 | 

Äh, just firman pikkujoulujen kanssa samaan aikaan, muuten olisin ollut paikalla viivana:(

-
6/13 | 

Voi vihvilä, miksi asut vain Tamnpereella? Hiukka pohjoisemmassa (suunnilleen) olisi olt otollisia kohteita eli minä ja ystäväni. Minä olen just saanut painoa pudotetuksi liki 10 kg (uusi parisuhde lihotti,; muutoin toimiva rakenne), ystävässäni puolestaan näkyy neljän lapsen jäljet - töistä ja miehistä puhumatakaan...

Puf
7/13 | 

Tämä olisi ollut mahtava kokea, harmi että asutan toista puolta Suomesta. Nuo arvontaan saamasi H&M-vaatteet ovat myös ihania ja uniikkeja, toivottavasti voittaja osaa vaalia niitä asiaankuuluvalla hartaudella!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla