Hetki sitten H&M julkaisi tiedon seuraavasta suunnittelijayhteistyöstä ja tällä kertaa estradille astuu Jeremy scott & Moschino. Kukaan ei ole voinut välttyä Moschinon sekopäisiltä sarjis- ja mäkkärivaatteilta viime vuosien aikana, jos on yhtään pitänyt silmällä muotia. Kaikenlainen kreiseily on pukeutumisen suhteen aina mielestäni enemmän kuin ok. En ehkä pukisi McDonals's -paitaa ylleni, mutta Paavo Pesusienen vaikka heti. Paavo best. 

Mutta Tässä kollaboraatiossa minua kiinnostaa ihan erityisesti yksi asia. BARBIE! Sormet ristiin, että mallistoon tulee Barbien inspiroimia vaatteita! Jos legendaarinen Moschinon SS15 -mallisto ei ole osunut silmään, tsekkaa Voguen sivuilta kuvat. Huikeaa settiä. Tämä seuraava Scottin haastattelusta napattu sitaatti lisää optimismiami: 

"What I can promise is that, of course, there will be fun and colour and cartoons. Of course, we have to have cartoons! Like all my collections, it’s humour meets haute couture meets the street. That’s been a hallmark of my work for Moschino, and I want to continue to explore that with this collection. For fans of the brand, it should feel a little like a greatest hits collection, but I promise it will still be new, still feel fresh, even as we include some winks, some hints from the past." 

Jään kiinnostuneena odottamaan. 

***

Ps. asia mitä en malta odottaa on se, että pääsen vasta parin viikon päästä ihastelemaan Kansallismuseon Barbie - the Icon -näyttelyn! Näyttely aukesi virallisesti tänään ja jatkuu 26.8. asti. Jos joku kävi heti tänään, kertokaa fiiliksiä?

Kommentit (3)

Fairyport
2/3 | 

Itse olin jo ajatellut, että ehkä selviän kuivilla tästä H&M -yhteistyömallistosta, kun viime aikoina eivät kaikki Moschinon jutut ole oikein inspiroineet. Mutta totta tosiaan jos siinä on mukana Paavo Pesusieni- tai Barbie -luomuksia, niin ei taida onnistua tälläkään kertaa. Barbie -näyttely on kyllä pakko nähdä :)

Halina
3/3 | 

En halua olla ilonpilaaja, mutta juuri nyt on menossa Fashion Revolutions kamppanja, ja H&M on ollut keskellä kohua jo vuosia. Bangladeshin tehtaan romahtamisen jälkeen tehtaissa löytyy edelleen puutteita: http://www.maailma.net/uutiset/raportti-hmn-vaatteita-tehdaan-yha-vaaral...

Luin myös juuri uutisen H&M käyttämästä lapsityövoimasta Myanmarin tehtaissa. Niiden tyttöjen pitäisi leikkiä barbeilla eikä olla töissä 12h tuntia vaateteollisuudessa :( Tiedän, että nämä ovat laajempia ongelmia ja myös monet muut yritykset ivat vastuussa H&M lisäksi, mutta tämä mallisto tuntuu koomiselta juuri tällä viikolla. Myöskään McDonlds ei nyt ehkä ihan ole paras yhteistyö kunppani jos haluaa putsata imagoaan :D

Mutta joo Barbie näyttelyn olen ehdottomasti menossa katsomaan! Katsoin juuri dokkarinkin Netflixistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011