Olitteko Tapahtumien yössä? Osalla oli vissiin bileet jatkuneet pidempäänkin, kun katseli puistonpenkeillä nukkuvia aamulla :D ja nyt ei ollut kyse penkkien vakiasukkaista. Flamman show oli, kuten arvasinkin, varsin ruuhkainen. Olimme suht ajoissa paikalla, mutta ei silti toivoakaan nähdä kunnolla. No, onneksi on Pyynikin kesäteatteri vielä kuukauden päästä.


flamma

flamma


b11

b11

Kesäyöstä kesäillan tunnelmiin. Olen ihan fiiliksissä kun pääsin jo kerran käyttämään rotsia ja saappaita, ihanaa! Minnetonkan pehmoiset toisen käden mokkasaappaat saavat edustaa näkemystäni syksyn inkatrendistä. Olkoonkin, että itse trendi ei kiinnosta suoraan sanottuna peen vertaa, ja mokkasiinit ovat lähinnä siitä huolimatta ihanat.


b8

b8


b7

b7


b9

b9

Ihanaa, huomenna vintagetori ja Ship Ahoy! Toin Italiasta mukanani paikallista Proseccoa (miksi en ole tiennyt tästä ihanasta kuplivasta aikaisemmin?!) ja aion poksauttaa pullon samalla kun maalailen punaisia huulia ja hulmuttelen tyllejä. Onko joku tulossa paikalle myös?

Kommentit (10)

Rytsis
2/10 | 

Hihii, just viikonloppuna Tarjan kanssa tuhottiin yksi proseccopullo :) Se oli ollut Gardajärvellä lomalla ja sieltä jäänyt proseccoinnostus päälle :)

3/10 | 

Joka vuosi kun tuo ship ahoy on ollut olen ollut jossain huomenna häissä. Harmittaa kun ikinä aikataulut eivät kohtaa. No juhlin sitten fiftari henkeen häissä.

Maria
5/10 | 

Voi ei! Miten ihanat kengät! :( Oon ehkä niin kauan ettiny ihania mokkasiinisaappaita mut ei niitä joka päivä kävelekkää vastaan.. :D Pitää vaan jatkaa kirppareiden koluamista jos joskus vielä munki kohalle osuis ;)

6/10 | 

Argh, minkä takia Treellä on aina jotain häppeninkiä just sillon, kun ite olen poissa. Ei sillä, kyllä serkun rippijuhlatkin on ihan jees, mutta ärsyttää vaan kaiken kasautuminen. Välillä missään ei tapahdu mitään, ja sitten kun tapahtuu niin kaikki eri paikassa samaan aikaan...

7/10 | 

Haa, minäkin olin katsomassa Flammaa, mutta eihän siellä mitään nähnyt, kun on niin lyhyt ja saavuin paikalle esityksen jo alettua!:-D HÖH.

8/10 | 

Iiihanat mokkasiinit! Mä oon taas itse hurahtanut inkajuttuihin, voisin pukea itseni intiaaniprinsessaksi ihan tuosta noin vaan :D ( tosin, mitä luultavammin tulkitsen trendiä kuitenkin maltillisemmin!)

ladymarmalade
9/10 | 

Ootko sä leikannu hiuksias, vai miten ne näyttää noissa kuvissa 10 senttiä lyhyemmiltä? :D

Jonskuu
10/10 | 

Oi että! Osaat yhdistellä vaatteita niiiiiiiin hyvin että olen ihan kateellinen! Ja juttujasi on hauska lukea kun kirjoittelet niin luontevasti :) ps. pakko päästä lukemaan blogiasi niin usein kuin mahdollista :D <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011