Se oli sitten viimeinen työpäivä ennen kesälomalle siirtymistä. Toimiston ilmastoinnin vuoksi hellemekot on saanut unohtaa arkipäivisin, ja tämä trikoot+lyhythihainen mekko on eniten kesäinen mitä töissä pystyy. Toivokaamme siis, että heinäkuusta tulee helteinen ja kesämekot saavat tästä eteenpäin paljon tuuletusta :) 

Vekkihelmainen mekko on Zarasta, laukku River Islans ja kengät... ei mitään muistikuvaa mistä. 

Tummanvihreän ja pinkin liitto on aina vaan yhtä kiva. Siitä tulee jostain syystä mieleen Marimekko, lieneekö jokin vanha retrokangas näillä väreillä koristettu?

Kommentit (3)

Helmi La Luna
1/3 | 

Hyvältä näyttää! Vink, vink, Marimekon syksyn uutuustennareissa on tummanvihreä nahkakenkä yhdistettynä pinkkeihin paksuihin pohjiin, aika makealta näytti :)

Vierailija
2/3 | 

Oi oispa toimiva ilmastointi sairaaloissakin :D Tai vois olla shortseissa/hellemekossa töissä. t: toiveikas työntekijä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010