Nyt löysin Suomesta sellaisen huulipunan, mistä voin tehdä täsmäsuosituksen kaikille kaltaisilleni synkistelijöille. Tummanvioletti huulipuna on upean dramaattinen syysväri, käytän sitä ihan surutta niin arjessa kuin juhlassa. Arkena sen pariksi ei tarvitse meikkivoidetta ja ripsaria enempää, sillä huulipuna on näyttävä yksinäänkin. Tai sitten voi vetää kunnolla överiksi ja laittaa lisäksi smoky eyes -meikin. 

Kyseessä on Smashboxin Be Legendary Lipstick - Plum Role Matte. Korkeapigmenttinen mattahuulipuna pysyy rajausten sisällä, eikä levähdä. Koostumus on pehmeä ja miellyttävä huulilla. Ostin omani Kicksistä, hinta oli 22€.

 

Kommentit (4)

katare
1/4 | 

Upea väri, itse en tiedä, miten se sopisi näin kalpealla daamille. Jaa, taisin muuten vastata omaan kysymykseen samalla, taatusti sopisi. Pitänee harkita tuota väriä seuraavan kerran, kun ostan huulipunaa. Tosi magee väri! wow

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010
Syyskuu