Minulla on tammikuun jäljiltä kansiollinen julkaisemattomia asukuvia, koska niiden ottaminen jäi vanhasta tottumuksesta hetkeksi aikaa päälle mutta sitten aina totesin että nääh, antaa olla julkaisematta. Tämä Lontoosta ostamani kukkamekko kuitenkin ansaitsee vilahtaa myös kuvissa, olen käyttänyt sitä niin paljon. Tummapohjaiset kukkakuosit ovat suosikkejani, ne toimivat ympäri vuoden.

Olen ikuinen fani kukkakuosin lisäksi myös näille harvoille kaupoista löytyville pitkähihaisille mekkomalleille. Ihan erityisesti tämä puolihiha ja 3/4-hiha on tuulettamisen arvoinen löytö. Tämän mekon ostin New Lookista Oxford Streetilta.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Aamen noille pitkähihaisille mekoille! Näin talviaikaan koluaa kaapeista kaikki neuletakit mekkojen kaveriksi. Liian moni mekko kuitenkin menettää osan viehätyksestään  päällä liehuvan neuleen myötä. Viimeksi tänään aamulla pohdin pitkään, että tarkeneeko siistissä sisätyössä t-paitahihaisella mekolla näin helmikuussa. Tänään en ainakaan uskaltanut vielä kokeilla...

IhaNainen
2/2 | 

Olisi hauskaa, jos tekisit ihan kunnon postauksen Lontoossa shoppailusta. Vai olenko vain missannut? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011