Verhoja on yllättävän vaikeaa löytää. Olen etsinyt ikuisuuksia olohuoneeseen talvikauden verhoja, mutta en löydä mitään sinnepäinkään olevia. En tietenkään edes tarkalleen ottaen tiedä mitä olen hakemassa, mutta jotain kullansävyistä, paksua, valuvaa ja raskasta. Kepeitä verhoja kyllä löytyy joka sormelle, etenkin jos sattuu pitämään vaaleista sävyistä. Minä en luonnollisesti pidä vaaleista sävyistä, vaan haluan kepeätkin verhoni tummina ja mielellään jollain kauniilla printillä. Että helppoa on taas tämäkin homma.

En ikinä käy Indiskan sisustuspuolella (vaikka mitä ilmeisemmin kannattaisi), mutta nyt verhot oli asetettu Hämeenkadun liikkeessä ihan korujen viereen, joten ne tuli vilkaistua automaattisesti. Löysin aivan täydellisen "valoverhon" ulkorakennukseen, siihen viimeiseen saunakamarin ikkunaan, joka on ollut verhoa vailla. En aluksi ajatellut laittaa tähän pihanpuoleiseen ikkunaan verhoa lainkaan, mutta kyllä siihen jonkinlainen näkösuoja on kiva jos kamaria käytetään pukeutumistilana. Kuvasin kankaan ensin ulkona, koska tiesin jo etukäteen että kuvaustaitoni eivät riitä imartelemaan sitä sisätiloissa. Arvasin oikein.Jos syksyn värit pitäisi vangita kankaalle, tässä se olisi. Perfecto! Voisin oikeastaan ommella tästä verhosta itselleni mekon vaikka heti, kangas on niin kaunis. Mutta olkoon ensin verhona. Verho on oikeasti pitkää mallia, lattiasta kattoon tarkoitettu, mutta koska saunakamari on matalahko huone ja ikkuna melko pieni, tein niin että käänsin verhon sivuttain ja ompelin uuden kujan verhotankoa varten. Olen lisäksi viehättynyt lyhyistä verhoista tätä nykyä, siinä missä aikaisemmin halusin että kaikki verhot laahaavat maata. Tämä innostus lähti lyhyistä keittiöverhoista ja uhkaa levitä muualle taloon.Vinkiksi myös kuparinvärisiä kapeita siroja verhotankoja etsivälle: Sotka 3,90e. Erittäin jees löytö tämäkin.


En ole tähän asti ajatellut, että Indiskan sisustuspuoli olisi yhtään minun juttuni. En ainakaan tietoisesti käytä sisustuksessa oriental-tyyliä. Mutta nyt kun katselin kaupassa ympärilleni, löysin vaikka mitä. Paljon syviä värejä, messinkiä, lyhtyjä, tupsuja ja kauniita tyynyjä. Eli juuri sitä mitä aina etsin sisustuksen yksityiskohtiin tummissa huoneissa. Meillä on vaaleita huoneita ja tummia huoneita, molemmissa on ihan oma tyylinsä. Olenko sittenkin tietämättäni oriental-sisustaja! Ainakin värien puolesta. Tämän visiitin peruteella suosittelen piipahtamaan Indiskassa, jos runsaat yksityiskohdat kiinnostavat.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011