Kun ostin tämän mekon Zarasta pari vuotta (?) sitten, en osannut arvata millainen kestosuosikki siitä tulee. Olen toki aina ollut heikkona tummapohjaisiin kukkakuoseihin. Ensimmäinen muistikuvani tämän aiheen tiimoilta on tummapohjaisesta kankaasta, jossa oli punaisia ruusuja, ja josta äitini ompeli minulle upean kellohelmaisen juhlamekon. Olin noin 7-vuotias tai jopa vielä nuorempi. 

Ysärillä tummat kukkakuosit olivat tietysti trendikkyyden huipulla, itse suorastaan uin niissä. Moni vanha muoti-ilmiö saa nykyään aikaan pienen irvistyksen (ei enää lantiofarkkuja kiitos), mutta synkät kukat ovat edelleen upeita. 

Mekko ja laukku: Zara / Nilkkurit: Ecco / Kaulakoru: en muista, vanha / Baskeri: KN Collection, saatu blogin kautta.

Vielä astetta pidemmälle viedyn lopputuloksen saa, kun yhdistää kukerruskuosiin kunnon kaulakorun. Yksityiskohtien sekamelska alkaa olla pökerryttävä, mutta hienoisesti överi puhuttelee.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010