Jos on kampausrajoitteinen omien hiusten suhteen kuten minä, on muutamia hyviä apuvälineitä joilla on helppoa saada kohotusta tukkaan. Onko teille tuttu seuraavanlainen kapistus? Voikohan tätäkin kutsua valkiksi... valkki missä on kampa kiinni, jotain sellaista. Omani on hankittu Glitteristä. Jos sattuu olemaan ylimääräisiä hiuskampoja laatikossa, tällaisen tekee nopsaan itsekin sukkiksista ja vanusta, Niksi-Pirkka style :D Hiuskamman akuutissa puutteessa kiinnityksen voi hoitaa pinneillä.


Möyheä rento nutturakampaus esimerkiksi saattaa kaivata kevyttä nostetta päälaen ja takaraivon välimaastoon. Valkkikampa on erityisen hyvä omien hiusten säästäjä, ei tarvitse tupeerata kuin ihan minimi. Eli käytännössä tupeeraa kevyesti osio hiuksia päälaelta, suihkaise hieman hiuslakkaa tupeerauskohtaan, aseta kampa tupeerauksen tyveen (pysyy hyvin paikoillaan oikeastaan kummin päin vaan, asennustavasta riippuen) ja laske tupeerattu osio valkkikamman päälle. Siloittele ja kääri loput hiukset sykerölle vapaavalintaisella tavalla.

Tässä ehm, havainnollistavassa kuvassa otsalohkoni on oikealla, eli tupeerattu osio roikkuu silmillä. Valkki pysyi tällä kertaa paremmin kiinni kampa kohti tupeerausta.Valkkikamman kanssa ei tarvitse pelätä kampauksen lässähtämistä, lisää hyviä puolia. Ja onnistuu varmasti vaikka ei olisikaan ihan parhaimmillaan omien hiustensa laittamisessa, kuten allekirjoittanut.

 

Kommentit (10)

juu
1/10 | 

Söpö, mutta... Vaikka kuinka tuijotan kuvaa en voi ymmärtää miten päin mikäkin on, missä on pää? :) Miten tuollaisesta tukkapallosta voi tulla tommonen näppärän näpsäkkä nuttura!? En vaan hahmota xD

Danja
4/10 | 

Noi kaikenlaiset valkit on kyllä tosi käteviä,pitikin laittaa just ebayhin tilaus tuommoisenmallisesta:)

jenni
6/10 | 

Olen käyttänyt nutturantäytteenä ihan papiljottia :) Tämä olisi huomattavasti sofistikoituneempi tapa, niin ei tarvitsisi huolehtia, että ärtsyn värinen papiljotti kuultaa päälyhiusten läpi...

7/10 | 

Mulla on kans tommonen ja luulin että ton avulla oli tarkotus tehä ranskalainen twist :-D No, aina oppii uutta! Täytyyki kokeilla tota tyyliä kans...

9/10 | 

Tarvisin kyllä just tuommosen valkin kaikkiin mun juhlakampauksiin! Oon aina salaa kaivannut jotain tuollaista, mutta en ole tajunnut että joku on oikeasti voinut keksiä sen jo... jee, kiitos kun valistit! :)

10/10 | 

Kaikki valkit on kyllä ihan mahtava keksintö. Se upea ihminen, joka on nää luonut, on kyl pelastanut monet toivottomat hiuspäivät :DD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012