Alkoivat nuo käpälät vähän olemaan hileessä mittarin laskiessa nollan alle, joten tein joulutorilta tarpeellisen hankinnan. Lustwearin mahtavat lapaset. Eipähän tarvitse enää taiteilla kädet taskussa tai miettiä muita luovia ratkaisuja. Olen pyöräillyt esimerkiksi eriväriset myssyt käsissä, mutta ei siitä sen enempää. En ymmärrä, mihin kaikki hansikkaani aina pakenevat kesän aikana, niistä ei näy jälkeäkään syksyn tullessa!


aa4

aa4


aa3

aa3

Myyjä kertoi lapasissa olevan donitsiprintin, mutta koska minä näen pöllöjä joka puolella (ei tarvi vielä soittaa valkotakkisille...), ne ovat mielestäni pöllönsilmät. Ihan selvästi. Onko joku muuta mieltä?

Kommentit (10)

Sini
2/10 | 

:D on pöllöt kyllä! Kiitos muuten siitä pöllö-kynttilä-vinkistä! Tilasin samaiselta sivustolta äitilleni joululahjan (keiju-enkelikellon) ja linkkasin pöllö-enkelikellon poikaystävälleni :D jos ei osta joululahjaksi niin pitänee sitten ostaa jossain vaiheessa itse.

http://sini-brightenupmyday.blogspot.com/

maaretta
3/10 | 

näyttävät kyllä kaloilta..ainakin noin tasaisella. peukalo on kalan alaleuka :)

Nirso
5/10 | 

Moikka, asiaan aika lailla liittymätön juttu kyllä, mutta olet tunnetusti suuri Minna Parikka ale joten ajattelin vinkata että zalandon nettikaupassa (.uk, .nl. .de, .it jne) myydään paljon Minna Parikka kamaa ihan tuntuvilla alennuksilla! Zalando ei mielestäni toimita Suomeen, mutta jos omaat kaverin jossain edellä mainitussa mainitussa maissa niin kyllä ne varmaan joku suostuu toimittamaan Suomeen. Sen jälkeen kun löysin tämän saitin en ole Parikkaa enää muualta katsonutkaan, kokojakin on aika hyvin aina jäljellä :) Hyvää loppuviikkoa! :)

sinisofai
6/10 | 

Hei, vinkkinä sulle ja muille Tamperelaisille, että Tamkin kuvataiteen opiskelijoiden myyjäiset on nyt käynnissä Ikuisessa Galleriassa! Itse löysin tänään perheen naisille joululahjat sieltä :)

Tuolta löytyy lisätietoja:

https://www.facebook.com/events/299021980119292/

Suosittelen! Halvalla saa hienoa nuorten taiteilijoiden taidetta!

.:♥:.
8/10 | 

Kyllä noi on enemmänkin jotkut silmät kuin donitsit... vaikkapa sitten pöllön silmät.

Pitäisi itsekkin ostaa jotkut käden lämmittimet :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012