Johan oli markkinat! Designtori oli eilen niin täyteen tupattu että eteneminen muistutti pingviinimarssia jonossa :D meiltä jäi puolet kojuista näkemättä kun ei jaksettu ryysiä, mutta ei se mitään, jääpähän jotain ensi kertaankin. Sanoisin että alkaa olla tällä tapahtumalla aineksia kahden päivän kekkereihin, kun selvästi ihmisiä kiinnostaa. Mikä on hieno juttu ilman muuta, pienemmät brändit saavat näkyvyyttä ja ihmiset löytävät ehkä uusia kivoja merkkejä.Uhana Designin, Mukavan ja muiden suosikkieni lisäksi olin eniten innoissani lastenvaatekojuista. En kestä miten ihania vaatteita lapsille on tarjolla! Järjen ääni takaraivossani toki huomautti että Anni kasvaa tällä hetkellä niin nopeasti, että ei ole mitään järkeä ostaa tytölle sellaisia vaatteita jotka menevät ehkä kuukauden, vain sillä perusteella että vaate on söötti.


Sorruin kuitenkin tuohon mustaan Papun rusettipipoon, koska se on lapsella pitkäikäisempi kuin bodyt ja mekot. Olin hypistellyt tätä samaista pipoa jo Ideaparkin Ballotissa pariinkin kertaan, mutta en osannut silloin päättää mikä on hienoin.
Oli pitkästä aikaa sellainen päivä että en keksinyt mitään kivaa puettavaa. Yleensä puen noin minuutissa (ja siltä myös useimmiten näytän), mutta nyt tuskailin vaatekaapilla oikein huolella. Niin huolella että Saku kipusi yläkertaan ihmettelemään että olenko vielä hengissä, se kun ei joudu tasan koskaan odottamaan meikäläistä. Yleensä näinä päivinä kiskaisen ylleni jonkun mustan kaavun että sulaudun tapettiin mahdollisimman hyvin, niin myös nyt. Tämä kaapu on itse tehty joskus vuosia sitten.


Ja sitten korvikset. Ei ollut tarkoitus ottaa eriparikoruja, mutta en ollut ehkä ihan skarpeimmillani :D Huomasin mokani vasta autossa, kun aloin kiinnittämään korujani. Leikitään että se on tosi cool käyttää korviksia juuri näin.

Kommentit (9)

Heiiid
1/9 | 

Korvikset on noin just cool! Mulla on yhdet eripari perhoset joista toinen kirkas ja toinen punainen. Käytän niitä usein, ja saan kovasti kehuja siskoltani (6v). ...Jostain syystä kyllä en oo muilta saanut kommentteja. Mut jos minäkin niin kyllä sinäkin :D

Chenille
2/9 | 

Itseäni harmitti melkolailla tungos sillä ahdisti kiertää kun mitenkään ei päässyt eteenpäin ja yhdellekään kojulle ei päässyt ilman että sait kyynärpäästä. Eli ehdottomasti kaksipäiväiseksi jotta porukka ajoittuu kahdelle päivälle paremmin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/9 | 

Annin pipossa on vähän kasvunvaraa onneksi, että menee vielä ensi syksynäkin :) mietin vähän että voisi uusiokäyttää tuon rusetin sitten kun pipo jää pieneksi ja siirtää sen johonkin toiseen myssyyn koristeeksi.

Aa voi vitsi, me osuttiin (tietenkin) johonkin ruuhkaisimpaan mahdolliseen aikaan, mutta vaikea sitä on ennustaa etukäteenkään :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

niisku
5/9 | 

Olin syksyllä design-torilla ja ostin tuollaiset keltaiset sukkikset missä on noita eläinten nassuja. Olen saanut blogistasi uskallusta käyttää kirkkaita värejä ja yhdistellä erilaisia vaatteita. Joinain päivinä kun lähden kouluun, tuntuu että peilistä katsoo 16-vuotias pikkunelliina:)

6/9 | 

Meillä on molemilla ollut rusettipipot parin vuoden ajan, omani menee aina, lapsen meni yhden syksyn ja sitten piti ostaa isompi. :D Ne on ihania, lapsi vaan repii rusetin auki mikä on välillä haasteellista.

Itse menin tuonne 16.30 ja kävelin puolityhjässä paikassa kaikessa rauhassa! Aikamoinen ero!

Korvikset ovat ihan jees noinkin! :) Mukavaa uutta viikkoa!

zuzy
7/9 | 

Designtori on monesti ollut kaksipäiväinen, mutta viimeisimmät on olleet vain päivän vaikka kävijöitä riittää liikaakin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011