Kun on pimeää, kylmää, olo on vähän njäääh, mitä puen ylleni? Tunikan. Oodi maailman helpoimmalle ja tylsimmälle vaatteelle, välillä se vaan pelastaa arkiaamut. Koska koko blogimaailma rakastaa sanaa lörttöpaita (rousk rousk. yök.) niin sanon sen nyt ääneen: lörttöpaitani! Tässä on minun versioni. Ostin sen joskus vuosia sitten Lindexin alesta vitosella.


z3

z3

Mutta koska pelkkä tunika on kuin puukko pukeutumisperiaatteideni sydämeen, yritän usein asustaa sitä edes jotenkin. Ikäänkuin huijata lörpästä ryhdikkäämmän. Marraskuun jälkeen olen turvautunut paljolti tähän Versace for H&M -karvaliiviin:


z4

z4

Liivin lisäksi saatan heittäytyä villiksi huivien kanssa. Oikeastaan huivi tuplaa mukavuuden, mutta tuo silti surullisesti lörttäävään paitaan edes jotain väriä. Myös kenkien vaihto saattaa toimia silmänlumeena.


z2

z2

Vannon, etten pue tällä viikolla kertaakaan tunikaa ylleni, nyt on pakko ryhdistäytyä. Kun on viettänyt pari viikkoa  lähinnä uppoutuen collarihaalariin, on hieman hankalaa siirtyä takaisin arkeen ja napakoihin vaatteisiin. Mutta kerran se vain kirpaisee.

Kommentit (34)

Shrek

Ai että, säikähdin jo, kun Nelliinan suusta kommentti "donitsista ei luovuta" kuulosti vähintäänkin hämmentävältä, mutta olikin vissiin onneksi kyse tuosta koristedonitsista eikä hiusdonitsista :)

myohmy
3/34 | 

Näyttää hyvältä noin pitkän ihmisen päällä kuin sinä. Toisin kuin tällaisen tapin, minä hukkuisin tuohon. :((

myohmy

En saanut kommentoitua tuohon sinun kommentin perään, joo mulla näyttää helposti paidat tunikoilta ja pienet paidat käy napapaidoista. :D Paitsi, että muutama kilo on liikaa... Josta tuli mieleen, että sun painonpudotusta on kommentoitu ja olet itsekin todennut, että vaatteet on nyt isompia. Saako kysyä paljonko pudotit, missä ajassa ja miten?

4/34 | 

Itse rakastan tunikoita vaikka voivat ollakin maailman tylsimpiä vaatekappaleita. Tylsiä ehkä mutta kaikki eivät kuitenkaan osaa niitä käyttää. Itse väittäisinkin että Suomessa tavallisin arki-asu on farkut ja paita, eikä tunika ollenkaan :) Itse olen mekko-ihminen ja kaikki huomauttavat aina kun päälläni on farkut koska käytän niitä niin harvoin! Hah!

xxx

E

http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

8/34 | 

Hah. Olen lörttöpaitaihminen viimeiseen hengenvetoon. Mun mielestä tuo on niin tyylikäs, ottaisin heti samanlaisia monta. Hauskaa! :D No hyvä tietää että muotipiireissä olen alinta kastia ;) Tosin taidan asustaa minäkin aina (asustaa, ompa hieno sana siitä että laittaa huivin kaulaan tai jonkun rätin päälle). :) I don´t care, on se vaan niin kivan näköinen laiheliininkin päällä. Tuskin vaihdan vaatetusta vaikka ne pari kiloa tässä putoaakin... ihq. Tai no, ei ole kellohameiden voittanutta, korjataan sen verran. :)

Supu
10/34 | 

Pakko sanoa, että näytät muutamaa kiloa hoikempana pirun hyvältä! Vaikkei aiemmassakaan vikaa ollut. En ollut lukenut blogiasi kuukausiin, ja heti pisti silmään muuttunut ulkomuoto.

Mari
11/34 | 

Hei, ei tunikoissa mitään vikaa :-)

Ihana tuo sininen huivi, onko jonkun itsetekemä vai voiko sitä väijyä jostain kaupasta?

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
12/34 | 

Saavutus kai tämäkin, mulla ei oo eikä ole ollut, yhtään tunikaa. Eläissäni en ole leggareita laittanut jalkaani vaatetuksen osaksi, vaikka niitä on pari tuolla sukkalaatikossa... :)

Maarit
13/34 | 

Hei Niina

Lyhyt kysymys: ootko ollu tyytyväinen sun Canoniin? Harjoittelua tietysti vaatii mutta... Oon arponi useamman kuukauden minkä ostaisin ja toi 1100D ois huomenna Gigantissa erikoistarjouksessa...

14/34 | 

voisit pitää ton tai jonku muun tunika/lörttöasian kanssa semmosen viikon haasteen ! nimittäin hyvältä näytti nämä molemmat versiot :)

Tuija
15/34 | 

Mulla on melkein samanlainen tunikalörppä Lontoon Primarkista. Se on kyllä kiva... Nyt painonpudotuksen jälkeen ei tee enää mieli pukea niin lörppiä, mutta kyllä niihin joskus vielä palaa.

bubbs
16/34 | 

Mua nyt kiinnostaa ja häiritsee ihan hirveästi sun mekkoihkutuksen ja tunikanegauksen jälkeen se, mikä on mekon ja tunikan ero? Wikipedia kuvaa tunikan pitkänä paitana, mutta eikö se periaatteessa voi kuvata mekkoakin? Eiväthän suinkaan kaikissa mekoissakaan ole erilleenommeltua ylä-ja alaosaa. Jos tunika määritellään trikoolörtöksi, tulee kyllä heti mieleen jokunenkin vaate, jota ihan ongelmitta pitäisin mekkona trikookankaasta huolimatta. Lörttöydenkin määritelmä tuntuu hivenen epämääräiseltä. Voiko mekko olla lörttö? Jos tunika on pitkä paita, onko paitamekko sitten tunika? Onko puoleen reiteen ulottuva neulemekko sittenkin neuletunika, jos se periaatteessa lyhyenä versiona voisi olla neulepaita? Vuoriakaan ei mielestäni automaattisesti ole jokaisessa vaatteessa, jota uskaltaisin nimittää mekoksi. Sen sijaan työkaverini kutsui tunikaksi vuorillista, joustamatonta, istuvaa (joskin lyhyehköä) vaatettani. Helman pituus ilmeisesti ei ole se määrittävä tekijä, sinultakin varmasti löytyy tätä lyhyempiä vaatteita, joita kutsut mekoksi. Mitä tässä uskaltaa päälleen pukea, ilman, että tarvitsee pelätä muotibloggareiden ylenkatsomista?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kuule hittoon muotibloggareiden mielipiteet, ketä kiinnostaa ;) mutta tuo ero, tunika on nimenomaan pitkä paita jota ei voi käyttää ohuiden sukkahousujen kanssa kun taas mekkoa voi. Minimittaisestakaan mekosta ei oikeasti vilku persus, kun taas esimerkiksi tuon kyseisen tunikani leikkaus on sellainen että vilkkuvaara takaa on. Ja itse yhdistän voimakkaasti tuon lörttöyden tunikaan, etenkin jos kyseessä on kovin paitamainen malli.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015