Koska tällä hetkellä koko Suomi näyttää michelinukolta erinäisten toppakerrosten vuoksi, ovat ulkoasun piristysvaihtoehdot hieman vähissä. On kuitenkin yksi näkyvä osa michelinukkoa, jota voi koristaa ja se on pipa.


x4

x4

Nyt alkoi myssyjen koristelutalkoot. Ensimmäiseksi valkoinen neulemyssy sai seurakseen H&M:n söpön rintaneulan. Pörröinen koristekukka toi myssyyn sitä jotain, eikä samaan toppatakkiin kääriytyminen uudelleen ja uudelleen tunnu enää yhtään niin ankealta. Monessa hiuskukassa on nykyään mukana myös neulakiinnitys, joten niitä voi käyttää myös ulkotakin rinnuksissa tai pipossa.

Kommentit (19)

Flaalin
3/19 | 

Söpö pipa! Itsekkin ompelin rehun koristamaan pipoani.

MUTTA. Nelliina - tyylitajuinen otus. Me needs help. Villakoiran ydin: olen aatellu tehdä tuleviin (kyllä ne sieltä joskus tulee) yo-karkeloihini samantapaisen mekon ko sun hääpukus. (Ei tosin AIVAN yhtä muhevalla helmalla. Eikä aivan tollasta yläosaakaan..) Siis. Vartalonmyötäseen yläaosaan (kapeat olkaimet, poikki tuosta mahan puolivälistä) kenties joku yksinkertanen kangas ja alaosa sitten yhtä tyllin ja muun räpellyksen möyheyttä. Polvimittanen. Jaaa sitten itse ongelmaan: en välttämäti haluais esitellä selkää ja olkavarsia. Piiloon täytyy ne saada. MUTTA en keksi mekkoon sopivaa yläosaa. Lirut bolerot ei oikeen ole mua. Itse mekosta tulis oikeen tyttömäinen hörsötys, joten selän+olkapäät+olkavarret peittävä vaatekappale vois toimia vastapainona. Jotain tosi koleeta ja radikaalia. Räyh.

Auttaako Nellinan upea style guide? Mjinä kiitän. :))

Sartsa
4/19 | 

Ompa kiva pipo! Itekin just viikonloppuna lisäsin yhteen vanhaan pipoon tupsun, kun sattu löytymään vielä vähän samaista lankaa. Toiseen yksilöön taas on jo pitkään ollu suunnitteila silkkinauhakoristelu, mutta se odottelee toistaseks sopivaa näpertelyinnostusta.. :)

Andorra
5/19 | 

Hei, hieno idea :)
Saa tylsään talvilookkiin edes jotain uutta piristystä :)
Varsinkin kun nykyään on hiukset lyhyet ja pitkätukka-ajoilta löytyy kaikenmaailman rusettia ja ruusuketta ja kukkaa :D.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/19 | 

nyt ihan ensimmäisenä salamaideana tuli mieleen nahkabolero. Se olis vähän räyhäkkäämpi setti tyllien ja pörhöjen kaveriksi? Kuten esimerkiksi: KLIK!

ja yksinkertaisen nahkaboleron huolittelemattomilla reunoilla voi melkein tehdä itsekin tai sitten teettää ompelijalla :) eikä muuten oo mikään liru :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Mama loves heels
7/19 | 

Sä olet kyllä niin mahtava asusteiden käyttäjä (ja omistat häkellyttävän ihania juttuja!!), että ei voi kun sanoa, että taas nappi osuma!

Kiitos inspiraatiosta!!

8/19 | 

Tuo pipa-sanan käyttö jaksaa kyllä hämmentää mua joka kerta, edelleen vuosienkin jälkeen. :) Muistan niin elävästi sen, kun joskus menin Tampereelle ja tapasin erään pojan ensimmäistä kertaa - päässäni oranssi "pipa" tiikerinkorvilla.

Ilmeisesti tämä on joku tamperelaisten oma sana, kun ei oikeestaan muualla ole tullut vastaan? (Meillähän se siis on pipo, oolla.)

iin
9/19 | 

Kivasti saa kyllä pipo näyttävyyttä koristeilla:) Itse muokkailin tuossa hetki sitten oman piponi, sellaisen karvaisen jossa oli korvaläpät. Leikkasin korvaläpät pois, huolittelin reunat ja ompelin nämä palat, jotka ennen ajoivat korvaläppien asemaa, pipoon kissankorviksi. Hieman tietenkin niitä paloja piti korvien muotoon leikellä ja sitten vaan käsin ne ompelin pipoon:D Toimi hyvin:)

10/19 | 

Eipä olisi tullut itselleni mieleenkään laittaa mitään tuollaista hökötystä pipooni. Nyt se on varmaan sitten tehtävä! Kiitos tästä :)

18/19 | 

Sitä vähän epäilinkin. Viime aikoina se sana on kyl tullut tosi usein jossain vastaan, tamperelaiset selkeesti valloittaa vaivihkaa maailmaa... :D

19/19 | 

Hieno idea, mutta mitäs teet kun pyöräilet ympäri vuoden, eikä ilman kyparää oo lähteminen. Kypäräkoriste? :D

Sartsa
20/19 | 

Juu just noin :D Vähän sottanen siit aluks tuli mut pienellä parturoinnilla ihan käyttökelponen. Jotain hyötyy koulun käsityötunneistakin on sentään ollu, vaik suurin osa niistä menikin ehkä muuhun kun ois pitäny.. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu