Olen niin iloinen että ensilumi tuli ajoissa tänä vuonna, se tuo niin paljon valoa. Nostin lumen myötä esille myös viime vuonna hankkimani Happy Lights -pallovalot, jotka päätyivät tällä kertaa eteiseen. Olen aika aloittelija sisustusvaloissa, minua on tähän mennessä kiinnostanut oikeastaan vain valojen käytännöllisyys eli näenkö esimerkiksi lukea kirjaa. 

Näiden pallovalojen myötä tuli huomattua että sisustusvaloilla luo ihan yhtä kauniin tunnelman kuin kynttilöillä ja lyhdyillä. Valo on pehmeää ja rauhallista. Välttelen suoraa kattovaloa niin paljon kuin mahdollista, joten silloin sisustusvalot ovat sangen näppäriä. Ja nättejäkin vielä. 

Valoista huolimatta myös tuikut ja lyhdyt kuuluvat asiaan. Iittalan Kastehelmi-sarjan kirkkaat kipot ovat ikisuosikkini, olen harkinnut kirkkaiden lisäksi myös hiekansävyisinä. Iso tarjotin täynnä tuikkuja toimii aina. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010