Tuoksujen suhteen olen tavannut olla sangen uskollista sorttia. Kun ihastun johonkin parfyymiin, käytän sitä vuosikausia ja vähän päälle. Tuoksuilla on yllättävän iso merkitys, mikä tahansa ei kelpaa. Ja toimiihan tuoksu todistetusti myös muistojen laukaisijana. Kun nenäni tavoittaa esimerkiksi Tommy Hilfigerin Tommy Girlin, matkustan välittömästi aikakoneella 2000-luvun taitteeseen ja alan hyräillä Daruden Sandstormia. Hauskoja aikoja. Hajumuisti on yllättävän tarkka. 

Ongelmani tuoksujen kanssa on se, että en muista käyttää niitä. Ongelma ratkeaisi helposti, jos kantaisi hajuvesipulloa käsilaukussa mukana kuten huulipunaa, mutta on pakko antaa hartioille edes vähän armoa. Raahaan muutenkin veskassani koko maailmaa, joten täytyy hieman priorisoida. Ongelma kuitenkin ratkesi sattumalta, kun bongasin Zarassa pienet 10ml roll-on tuoksupuikot.

Tuoksu nimeltä Cashmere Rose EDP oli yllätyksekseni aivan huumaavan ihana! Onneksi piti tappaa aikaa Helsingin keskustassa (odotin työkavereita sovitulle illalliselle) ja Zarassa lorvailu on luonnollisesti tähän tarkoitukseen sopiva ajanviete. Normaalisti en ikinä kiinnitä huomiota tuoksuihin muualla kuin Tax-Freessä. Pieni puikko kulkee hienosti käsilaukussa mukana ja hintakaan ei päätä huimannut, 3,90€. 

Kommentit (3)

Anniliiini
1/3 | 

Osta travalo! Näppärä "matkatäyttöhajuvesipullo", en osaa paremmin selittää mutta Google tietää 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010