Olen varsin myöhässä tämän postaukseni kanssa, Kirsi Nisosen upea AW10-11 -mallisto on julkaistu jo aikapäiviä sitten. Mutta ei se mitään, parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Oikeastaan sain herätyksen aiheeseen telkkarista. Ilokseni bongasin mainoksesta, että Maria! alkaa taas pyörimään 26.1. alkaen nelosella. Marialla on (kuten hieno kuvankaappaukseni alla todistaa) mainospätkässä päässään Kirsi Nisosen hauska hiuspanta, jossa on kaksi ruusuketta. Ikäänkuin pörröisinä korvina! Ihana! Tai ainakin se on pannan kaksoisolento, jollei juuri sama.

Virallisestihan talvimalliston keulakuvana on ex-supermalli Ninja Sarasalo.


kirsi_nisonen

kirsi_nisonen

Olin ihastellut kyseistä pääkoristetta jo aikaisemmin syksyllä, nähtyäni malliston kuvat uutiskirjeessä. Ja Maria!:n myötä se palautui taas mieleeni. Sen verran tehokkaasti palautuikin, että lauantaina suuntasin Helsingissä pikavisiitille Stockmannin hattuosastolle hypistelemään Nisosen luomuksia.

Ikävä kyllä kahden ruusukkeen pantaa ei ollut enää jäljellä buu! Pukeutuminen on minulle ylipäänsä yksi iso leikkikenttä, joten pandakorvilta näyttävä hiuskoriste olisi ollut täysin minun juttuni.

Mutta tyhjin käsin en hattuosastolta suinkaan poistunut. Kuvia luvassa viikonlopun jälkeen, kun koristus pääsee käyttöön. Mikähän mahtaisi olla kyseessä ;)

Kommentit (12)

Pee
1/12 | 

Ihanaa, ootko sä VIHDOIN ostanut sen rusettiturbaanin?! Hyvä :) Se on ihana ihana ihana. Rakastan omaani paljon.

Mariluu
2/12 | 

Juuri hiljan huutiksessa joku kauppasi tuota, se olis ollut uusi. Meni toiselle. Mutta jos olet päätynyt siihen rusettiin, niin upea sekin!! Ihan varmasti se on rusetti!

Taika
4/12 | 

Hei, kirsinisosmaisen pannan saa malko vähällä vaivalla itsekin tehtyä... Ei kun askartelemaan :) Kiitos taas inspiraatiosta!

Henna
5/12 | 

Hei, mistä sä olet napannut noi talvimalliston kuvat? Haluaisin tarkastella tarkemmin keskellä ylhäällä olevaa yksilöä. En löytänyt Nisosen sivuilta, tosin en tiedä, osasinko edes käyttää niitä. Kauhean vähän matskua siellä.

Mariluu
6/12 | 

Vai olisko se sittenkin se punainen koppalakki? :D Sehän sopis sulle loistavasti!

Roskilda
8/12 | 

Katselin tuota pantaa "sillä silmällä" huuto.netissä viime viikolla. Nyt kun tarkistin kirjanmerkeistäni, kohde on suljettu. Joku onnellinen sai 42 e:lla ihanuuden omakseen :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/12 | 

Pee: hmmhmm jotain sinnepäin ainakin ;)

Mariluu: oikeasti, ei saa kertoa tälläisiä juttuja kun alkaa syömään naista aika pahasti :DD

majayna: melkein muttei ihan :)

taika: saa toki, minä vain haluan tasan tuon kyseisen pannan :)

henna: ne oli uutiskirjeessä, eli netistä en minäkään löytänyt :(

mariluu: mulla on sellainen koppalakki itseasiassa jo, mutta värinä kanerva :)

iris: en muistanut että noita myydän sielläkin!

roskilda: äääääää!!! Vääryys!!

veera: mä jätin sen sulle ;)

kata: noiden kanssa sun pitää vielä ostaa ne micro ringit ja koukku, että saat tukkaan :) mutta siis on oikeanlaiset. Ja noissa on sinetit ihan kamalan pitkiä eli leikkaa niistä 1/3 pois päästä ennen laittoa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sini
12/12 | 

Mustahöyhen Liisankadulla Helsingissä myy PALJON enemmän noita Kirsi Nisosen tuotteita ku esim. Stockmann ja Helsinki10. Sen putiikin omistaja on kai Kirsin kaveri tms... :) Ja jos niiltä puuttuu vaikkapa joku väri siitä mallista minkä haluut, niin se sanoi ainakin mulle, että voi "tehdä tilauksen" ja sitten ilmoo kun niitä tulee :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012