Pariskunta Tapojärvillä oli eilen tiimiasusteena tupsupipot (vahinko!). Ei sentään tuulipukuja. Vielä. Ja sitten tajusin, että Sakun tupsua ei näy kuvissa lainkaan. Noh, tupsu siellä joka tapauksessa on, uskokaa pois.


c2

c2

Nuo H&M:n "polvisukkasukkahousut" ovat niin überkätevät ettei tosikaan! Ne tuntuvat olevan myös erittäin kestävät, koska minä (kaikkien sukkahousunrikkojien mestari numero yksi) en ole saanut niihin reikiä.

Saku on nykyään niin rakastunut sammareihin, että on hylännyt farkut kokonaan. Kaikki alkoi niistä Moton porkkanamallisista sammareista ja se oli menoa. Tässä alla mustat sammarssonit, jotka mies osti Liverpoolista syksyllä.


c4

c4

Joku on sosialisoinut Hai-saappaani! Meillä on kengännumerossa vain 2 kokoa eroa, joten kun nyppäisee minulle hieman reiluista kumisaappaista paksun pohjallisen pois, voi nyysiä ne kätevästi itselleen.


c1

c1


c3

c3

Mitä mainiointa aaton aattoa, joko nyt saa alkaa jännittämään joulupukkia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Anne
3/4 | 

Mahtava tuo Sakun huivi! EIhän se ole H&M naisten puolelta se huivi, missä on 50% villaa? Miettinyt sen ostamista pitkään netistä, mutta kun ei sitten tiedä, onko se lainkaan "paksu" vai jääkö ohueksi koristeeksi..

Hyvää joulua teille :)

J
4/4 | 

Sä oot ihana ja sun miehes kanssa! En olisi koskaan uskonut että olet tuon ikäinen, nyt mua ei enää kismitä olla babyface, sillä sä näytät mielttömältä! Sinun ikääsi odottelessa :)

Ei tietenkään sillä että olisit jotekin vanha tai mitään, juunou!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012