Tehtiin tässä parin päivän piipahdus ystävien kanssa Helsinkiin vielä Sakun kesäloman päätteeksi, ihan vaan hetken mielijohteesta. Koska miksipäs ei. Ystävillämme on 6kk ikäinen tyttö, joten yhdessä reissaaminen oli myös helppoa kun päivärytmi on suunnilleen samanlainen. Anni tosin on päättänyt että puolivuotias iloinen vauva on vihollinen, jolle pitää itkeä mahdollisimman paljon :D

Tällä kertaa meillä oli tuuria matkassa kelien suhteen, sillä vaikka oli luvattu ukkoskuuroja, päivisin aurinko kuitenkin paistoi ja oli just sopivan lämmin kaupunkilomailuun. Käveltiin tuntikaupalla ympäri kaupunkia, ja pitkät pätkät merenrantaa. Tuli nähtyä Helsinkiä ihan uusin silmin, kun ei ollut mitään sen kummempia suunnitelmia.






















Kaikki tiet vie taas kerran Hernesaaren Birgittaan. Mutta se ravintola on kerrassaan niin hyvällä paikalla, että vaikea vetää paremmaksi. Eikä ole valittamista sapuskoissakaan. Viimeksi eksyin tuonne Eiran suunnalle oikein kunnolla, mutta nyt ei voinut eksyä kun ei ollut mitään varsinaista päämäärää. Katselin kartasta jälkikäteen että missä me ollaan liikuttu, joten ehkä osaan jatkossa hahmottaa armasta pääkaupunkiamme hieman paremmin. I wish. En osaa vielä Koskikeskuksestakaan eksymättä ulos, että kaikille meille ei vaan ole annettu suuntavaiston lahjaa.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011