Omat asuni ovat olleet vähän sinne päin eli ei niin justiinsa. Lisäksi ylläni on lähes koko ajan trenssi, joten ihan sama mitä siellä alla on. Ei täällä muutenkaan mitään kovin ihmeellisiä viritelmiä ole näkynyt, ihan sitä peruskauraa mitä Tukholman katukuvassa normaalistikin.

Tässä nyt kuitenkin yksi mekkokuva, ettei täysin vieraannuta ;)


f7

f7


e4

e4


e11

e11

Trenssini kaverina olen käyttänyt ulkona juostessa turkooseja hansikkaita, edes vähän väriä ah niin mustaan kokonaisuuteen. Rakastan tuollaisia pieniä väriläiskiä asujen osana, pelkässä kokomustassa on masentavaa olla :D

Kommentit (15)

K
3/15 | 

Ostan usein tahallaan kaikki asusteet värikkäitä. Käytän yllättävän värikkäästä vaatevarastostani yleensä pelkästään mustia vaatteita. Kun ei omista yhtään mustia laukkuja, sukkia, hanskoja, kaulahuiveja jne, on ihan pakko joskus käyttää jotain väriäkin.:D Nahkahanskat jostain syystä ällöttävät kuitenkin. Tykkään enemmän kankaasta käsien ihoa vasten. Hassua, koska rakastan nahkaa kengissä ja laukuissa kuitenkin.

4/15 | 

Meitsi kiepautti tänään kans sinisen kaulahuivin kaulan ympärille ja heti piristi muuten mustan vaatetuksen yleisilmettä :)

5/15 | 

Multa löytyy samaiset hanskat, läksin Lontooseen just kun sä tulit Manchesterista :) On ne vaan ihanat! ... kevättä odotellessa :)

ava
6/15 | 

Mä kanssa saan mielleyhtymän noista hanskoista kumihanskoihin. Ovat just saman väriset kun vaikkapa lääkäreillä. Muuten kyllä tosi ihana väriläikkä, olisko ehkä inan toisen sävyiset?!

emilý
7/15 | 

minä kyllä rakastan tuota sinun mustaa takkia.. ihanasti käy oikeesti noiden turkoosien hanskojen kanssa!<3

Se Ex-Miehelleen Keikistellyt
8/15 | 

Ite lähin tuossa reilu viikko sitten ostamaan uusia, mustia nahkahanskoja, mutta kuinkas kävikään.. Törmäsin ihaniin violetteihin!! Sen jälkeen oli ihan sama kuinka paljon halvemmat ne mustat ois olleet, kun rakastuin niihin violetteihin samantien! :D

Oliskos muuten vinkata Tukholmasta Must see -kauppaa, kun ens viikolla oon sinne suuntaamassa? Asusteita ja koruja? Laukkuja? Kenkiä..?! :)

nn
10/15 | 

Iik, minä myös olen sitä mieltä, että nuo näyttää lääkärin hanskoilta/kumihanskoilta. :-I Ainakin kaukaa katsottuna. Ei kiva.

frances
13/15 | 

Minulle ei kyllä lainkaan tullut mieleen lääkärin eikä siivoojan hanskat. Hienot hanskat, ihana turkoosi. Mielenkiintoista, miten ihmiset näkevät asioita eri tavoin. Mistä nuo ovat?

kis
14/15 | 

ihanimmat hanskat ikinä! <3

Onko Sauson? Aitoa nahkaa? ostitko hanskat sillain tosi tiukkoina käteen, jotta ne ei löystyisi muodottomiksi vai miten saat pysymään ne noin hyvän näköisinä? :)

15/15 | 

Tuo H&M Lanvin-takki+turkoosit hansikkaat= upea yhdistelmä! Toivottavasti toi sit kans on se Lanvinin takki, minkä luulen sen olevan.. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012