Turku Design Festareilta kysyttiin, josko haluaisin järjestää arvontaa teille, ja kun tajusin että kyseessä on mielettömät Polkka Jamin printtituotteet, hihkuin YES!

Värikkäät Tšai & Café -sarjan retrokuvat iskivät tajuntaani keväällä käydessäni sen miljoonannen kerran huokailemassa Laulupuu -takin perään Polkka Jamin sivuilla. Ja nyt arvonnassa on iloksenne yksi iso A3 juliste ja sen kaveriksi 6 postikorttia, jotka käyvät vaikkapa pieniksi tauluiksi. Arvonnan järjestäjä saa saman setin, oi onnea!

polkka_jam_cards_tsai_et_cafe2
polkka_jam_cards_tsai_et_cafe2
polkka_jam_juliste_samovaari1
polkka_jam_juliste_samovaari1

turkudesignfestival-logoTänä vuonna Turku Design ei ole vain yksi iso tapahtuma, vaan  koostuu useista pienistä, eri toimijoiden järjestämistä tilaisuuksista  ja tapahtumista ajalla 9. - 15.5.2011. Mukana mm. Design brunssia, myyjäisiä, muotinäytöksiä ja niin edelleen. Käykäähän tutustumassa paikalliseen osaamiseen rakkaat turkulaiset :)

Säännöt:

1. valitse ohjelmasta mielestäsi viikon mielenkiintoisin tapahtuma (ohjelma nähtävissä täällä: KLIK!).

2. ilmoita lempparisi kommenttiboxissa kera nimimerkin ja sähköpostin (s-posti ei näy kuin minulle).

3. jää odottamaan josko onnetar suosisi perjantaina klo 12:00 jälkeen, kun ilmoitan voittajan.

4. voittajalle postitetaan tuotepaketti kotiin, ei väliä missä päin Suomea asuupi.

Onnea!

-Arvonta on sponsoroitu-

Kommentit (313)

sikuriina

Lempparitapahtuma olis ehdottomasti Turkudesign talents -muotinäytös lauantaina! Kunpa pääsis tuonne =)

Tuulia

Turku Design Now! Kevätmyyjäiset. Sieltä olisi kiva etsiä lahjoja keväällä valmistuville.

zinri

Tuollahan oli paljon mielenkiintoista tapahtumaa. Lauantain Designmyyjäiset taitavat kuitenkin vetää voiton ;)

Sannnna-

Tuo kuvitus on niin ihanaa ja kolahtaa kyllä itselleni niin täysillä, että pakkohan tähän on osallistua!! Mieleisin tapahtuma olisi Turku Design Now! Kevätmyyjäiset. :)

juustonaksu

oi, turku, rakkaani! ja polkka jamin ihanuudet! sunnuntain protopiknik, ehdottomasti! pari huutomerkkiä vielä!!!

Inkku

Turku design talents -muotinäytös! Pääsispä katsomaan näitä paikallisia suunnittelijoita...

93nanna

Käsintehdyt laatat sisustuksessa, sisustusarkkitehti Päivi himanen terraviivassa, joka löytyy siis lauantain ohjelmistosta :))

Kävelykadulla tapahtuva Turku Design Talents -muotinäytös on ehdottomasti se mitä odotan eniten!! (: Voiko keskemmälle Turkua päästä, ei voi!

Dee

Versot11 – Turun Ammattikorkeakoulun muotoilun kevätnäyttely! Olis hauskaa nähdä opiskelijoiden töitä. :-)

Ehdottomasti lauantaina 14.5. järjestettävät Desingmyyjäiset Hansa-keskuksessa!

Harmi ettei ole mahdollisuutta tällä kertaa osallistua, olisi ihana nähdä keväistä Turkua keväisen ihanan Tampereen lisäksi :-)

Leenu

Jos itse sattuisin Turkuun tuolloin, kävisin ehdottomasti katsastamassa lauantain Turku Design Now! Kevätmyyjäiset! :)

Minna

Oh, ihania nuo Polkka Jamit :)

Kiinnostaisi eniten nuo Suunnittelusta tuotteeksi -jutut, harmi että Turku on vähän kaukana suhteessa Ouluun... Ehkä joku joskus järkkäis täälläkin jotain tuollaista :)

Leena

Kevätmyyjäiset kiinnostavat eniten, vaikka mieluisaa ohjelmaa olisi tapahtumassa paljonkin...

Suvi

kyllä myyjäiset on aina POP! eli Turku Design Now! kevätmyyjäiset itseä houkuttelisi kaikista eniten :)

Dressing Mimia 2011 ennakkonäytös.

Missasin Dressing Mimian burlesquehenkisen näytöksen loppusyksystä, joten nyt olisi hyvä tilaisuus korvata se suunnittelijaystäville. :)

Rovaniemi Design Weekin designbrunssi ainakin oli niin mahtava, että olisihan se hienoa päästä testaamaan Turun vastine. Design Brunssi siis lemppari!

moomoo

Suunnittelusta tuotteeksi – esimerkkejä klo designin yhteistyöprojekteista

Unelma-ammattini tällä hetkellä: tekstiilimuotoilija, joten tuonne on pakko mennä. Onneksi on kahtena päivänä niin saatan jopa ehtiä : )

K

Designmyyjäiset on tapahtuma, johon noista todennäköisemmin osallistuisin jos Turun suunnalla olisin.

shazz

kevät- ja designmyyjäiset ois hot. en nyt osaa valita noista kahdesta kun valitettavasti en tapahtumaan pääse :/

iituliina

Minä ottaisin ehdottomasti osaa noihin Designmyyjäisiin, jos lähelläkään Turkua lauantaina sijaitsisin! Eli se siis

Yeahs

Manillan pihajuhlta kuulostaa sopivan boheemilta ja lämpimiltä, että sinne tekisi mieli lähteä nyt :)

choiru

Design brunssi (I <3 food) ja myyjäiset tietty!

ihania noi kortit, pakko saada tuli voittoa tai ei!

iduska

Kaikkea kivaa on tiedossa, mutta ehkä desingmyyjäiset nyt ainakin :) Polka Jam on mun lemppari!

Kati

Minä menisin Turku Design Now! Kevätmyyjäisiin, mutta en ole valitettavasti Turun suunnalla tuolloin.

Baw

Turku Design Now! kevätmyyjäiset ovat ainoo juttu, mihin aattelin tällä viikolla osallistua, joten sanotaan sitten se :)

Lotta

Oi! Ihanat printit.

Jos en viettäis ens viikonloppuaki muuttaen, menisin varmasti ainaki Turku Design Talents -muotinäytökseen. Uudet lahjakkaat suunnittelijat on aina pop.

Tiina

Lauantailta tuo Käsintehdyt laatat sisustuksessa vaikuttaa kiinnostavalta. Tykkään näperrellä mosaiikkitöitä, joten siitä voisi ainakin saada uusia ideoita omiin juttuihin.

hanna

Koska oon rahaton ja vähän isin tyttö ("vähän") niin mulle jäi parhaiten noista mieleen toi Custom bike show, en kyllä tiedä miks :D mutta jos voisin niin sen aika varmasti menisin kattomaan!

Henkka

Olipa kiva tietää, että Turussa on tällaista ohjelmaa, kun olemme perheen kanssa menossa viikolopuksi Helsingistä sinne. Parhaita tapahtumia ovat mielestäni la 14.5. kävelykadulla promenadi-markkinatapahtuma ja muotinäytös.

pikkuninni

Lauantaina ja sunnuntaina järjestettävät Turku Design Now! Kevätmyyjäiset vaikuttavat mielenkiintoisimmalta tapahtumalta.

ps. aivan superhienoa grafiikkaa noissa Polkka Jamin tuotteissa, mielenkiintoinen uusi tuttavuus!

Katja

Lempparini on "Suunnittelusta tuotteeksi – esimerkkejä klo designin yhteistyöprojekteista " tapahtuma =)

soya

Lauantaina ja sunnuntaina Hansassa olevat Turku Design Now! Kevätmyyjiäisiin on ehdottomasti päästävä! Lisäksi sunnuntaina Blankossa pidettävä Design brunssi on myös houkutteleva... :-)

Niena

Manillan pihajuhlat kiinnostavat minua eniten, siellä ois vaikka mitä puuhaa ja nähtävää! :)

Polixenia

Myyjäiset kiinnostavat aina! Turku Design Now! olisi siis se mihin menisin ehdottomasti jos olisin siellä päin suomea :)

nora

ajattelin ehtiä lauantain design-myyjäisiin, muuten työt sotkevat sopivasti suunnitelmaa. ja voi että sentään polkka jamin kahvila-juliste sopisi täy-del-li-ses-ti keittiöni seinälle! jos ei onnis suosi, täytynee käydä se poimimassa joka tapauksessa tuolta myyjäisistä. :)

elena

Haaveilen tänään alkaneesta Versot11 – Turun Ammattikorkeakoulun muotoilun kevätnäyttelystä. Ihailen nuorten suunnittelijoiden/muotoilijoiden innovatiivisuutta, raikkaita näkemyksiä, taitoa...

Aifu

Hei! Tiistaina 12-16 näytti olevan mielenkiintoinen tapahtuma: Koulutus: kansainvälisen myynnin käynnistäminen

Ihania printtejä!

Heicka

Jos olisin Turussa torstaina, osallistuisin Manillan pihajuhliin ja etenkin taiteellisiin työpajoihin.

Heidi värittää

Tulevan uuden kodin myötä kiinnostaa sisustus, siksi tuntisin uteliaisuutta käydä kuuntelemassa sisustusarkkitehti Päivi Himasen, Käsintehdyt laatat sisustuksessa. Oi postikortit, tulkaa luokseni! :)

jenski

Hmm, paljon olisi hyviä tilaisuuksia, mutta Turku Design Now! Kevätmyyjäiset varmaankin mukavin:) Harmi vain kun asun Itä-Suomessa niin ei pääse missään tuolla käymään:/

MariaKa

harmikseni sijaitsen vähän turhan kaukana turusta. design-myyjäiset ja brunssi kiinnostaisivat.:)

Lottis

Designmyyjäiset lauantaina. Olis mahtava ostaa kesän ylioppilaille ja hääpareille persoonalliset lahjat tuolta eikä aina antaa sitä tylsää rahaa.

Jutta

Itse liiketaloutta opiskelevana kiinnostuin tästä tapahtumasta: Koulutus: kansainvälisen myynnin käynnistäminen :)

SM

Mun arvontavoitto osu jo viimeks kohdille mut kokeillaan nyt muuten vaan, hihi. :) Kyllä nuo lauantain designmyyjäiset kiinnostaapi eniten.

maaria

Mielenkiinto heräs kyllä noista itsetehdyistä laatoista sisustuksessa. Tällä sais kyllä mitä mielenkiintoisimman kylppärin!

Elli

Aikas kivan näköisiä, eli pitää osallistua kisaan: Turku Design Now! Kevätmyyjäiset ois varmaan semmonen mihin mieluiten itse osallistuisin :)

noppura

Paljon mielenkiintoisia tapahtumia, mutta kyllä mielenkiinnon varastaa Desing myyjäiset. Ainahan se innostaa kun on mahdollisuus löytää aarteita!

noppura

Paljon mielenkiintoisia tapahtumia, mutta kyllä Design myyjäiset vie voiton, onhan se aina kiva kun on mahdollisuus löytää aarteita!

Iida Liina

Turku Desing Now! Kevätmyyjäiset kiinnostaa eniten, koska sieltä voi löytää vaikka mitä hienoa ostettavaa. Lisäksi lauantain Turku design talents-muotinäytös kiinnostaa. Ehkäpä päädyn sinne :)

Vea

Noi suunnittelusta tuotteeksi -tapahtumat kuulostaa mielenkiintoisilta :) olisi hienoa nähdä, miten se monimutkainen prosessi tapahtuu!

Eiköhän ne ole nuo Design myyjäiset, jotka ovat se kovin tapahtuma itselleni - pääsee ihastelemaan kaikkia ihania juttuja ja toivottavasti ehkä jopa hieman ostelemaan :)

Zeizei

Kiinnostavin (kaikkien kiinnostavien joukossa) taitaa olla Suunnittelusta tuotteeksi - esimerkkejä klo designin yhteistyöprojekteista, itse kun vaatetusalaakin opiskelen :)

Ihania nuo kuvat, tollaisen kun sais keittiön seinää koristamaan.

Mutta juu, nyt kun juuri sain liiketoiminnan tentin ohitse niin pakko myöntää että "Muotoilulla menestystä liiketoimintaan -seminaari" kiinnostaisi kovasti.

Saara

Ehdoton suosikki on tuo torstain "suunnittelusta tuotteeksi-esimerkkejä klo designin yhteistyöprojektista" Myös designmyyjäiset kuulostavat hyvältä, harmi vaan että asun niin kaukana turusta :(

aibuli

Umm, turkulaisena olen joka päivä hinkumassa johonkin noista tapahtumista, mutta sunnuntain ohjelma on kokonaisuudessaan sellainen, että saa varmasti liikkeelle koko päiväksi. :)

Sikurina

Ehdottomasti itseäni eniten olisi kiinnostanut:

Versot11 – Turun Ammattikorkeakoulun muotoilun kevätnäyttely

Pääsisi näkemään tuoreita nuorten innovaatioita :)

Tiina

Iiks, aivan ihana arvonta! En millään pysty päättämään molempien designmyyjäisten ja Manillan pihajuhlien välillä. Alkoi menojalkaa kutkuttaa, pitäiskö lähteä viikonloppuvisiitille rakkaaseen kotikaupunkiin...

Soffe

Kevätmyyjäisiin olisi tietenkin hieno päästä, mutta ehkä vielä enemmän houkuttaisi The Green Dress Man. Olisi jännää nähdä millaisia miesten vaatteita muokattaisiin ja millaiseksi, kun nuo kaupan tarjoamat vaihtoehdot ovat aika tylsiä. :D

Mandariini

oi kyllä oi voi!

Turku Design Now!!!

Oon toivottavasti menossa lauantaina jos vain ehdin! :))

bambam

itseäni kiinnosti eniten Turku design talents -muotinäytös.

se siis nimettäköön lemppariksi :)

Norkku

Mua kiinnostaisivat eniten myyjäiset, ties mitä kivaa sieltä tarttuisi mukaan, mutta mies haluaisi fillarishowhun. Vastaan siis molemmat.

Jossssu

Itselleni mielenkiintoisin tapahtuma kaikista olisi sunnuntain Custom bike show, sillä 10 vuotta vanha Tunturi-pyöräni on hajoamassa käsiin ja haluaisin uuden persoonallisen näköisen pyörän, jollaista ei jokaisella vastaantulijalla olisi. :)

Mandel

Jos asuisin lähempänä Turkua menisin ehottomasti tsekkaamaan ainakin Käsintehdyt laatat sisustuksessa lauantaina ja seuraavana päivänä Custom bike show! :D

Taru

Ehdottomasti Turku Design Now! Kevätmyyjäiset. Myös Design Brunssi houkuttelisi kovasti ruuan ystävää. :)

Kuvat ovat niin ihania ja kolahtavat kovaa, joten peukut ja varpaat pystyyn arpaonnen puolesta!

Kati

Turku Design Now! Kevätmyyjäiset olis ehdottomas miun vierailukohteena, mikäli Turkuun pääsisin :)

Käyttäjä1660
Liittynyt13.11.2015

Oijoi Turkulaisena pakko osallistua! Kevätmyyjäiset Hansassa on must, kuten myös kävelykadun tapahtuma. Silti odottamani tapaus on Custom Bike Show, koska rakastan pyöräilyä, pyöriä ja pyörien kaupunkikulttuuria. Tämä siis sunnuntaina 15.5.2010 klo.13-15 joenrannassa kahvila Kulman edessä! -Oola

mammy

"Suunnittelusta tuotteeksi – esimerkkejä klo designin yhteistyöprojekteista" kuulostaisi mielenkiintoiselta käydä katsastamassa :)

Turku Design Talents -muotinäytös on ainakin pakko mennä katsomaan! Ja siinä samassa tulee varmasti nuo myyjäisetkin kierrettyä. :)

Hulta

Versot11 – Turun Ammattikorkeakoulun muotoilun kevätnäyttely.

Aina hauska nähdä nuorten muotoilijoiden aivoituksia!

Muur

Oi kun paljon kaikkea! Pecha kucha #6 – “sisusta!” olisi se lempparein. Myyjäiset vahvana kakkosena. ;)

maikkimahtava

Manillan pihajuhlat kuulostaa houkuttelevalta, kuten myös leenaelinan suunnittelijapäivä :)

Tämäpäs kisa tulikin loistavaan aikaan, ilman tätä olisin varmaan missannut koko Design Festival -viikon tietämättömyyttäni, ihan Turussa kun en kuitenkaan asusta enkä ole tuosta kenties siksi aiemmin kuullut :o

Turku Design Now! Kevätmyyjäiset iskee tuolta koko viikon listalta meikäläiseen eniten!

handy

Designmyyjäiset tottakai! Pitäisiköhän lauantaina yrittää siis karata hyvien löytöjen perään turkkuseen.. hmmm :)

kaija

Suunnittelusta tuotteeksi – esimerkkejä KLO DESIGNIN yhteistyöprojekteista olis varmaan mielenkiintoinen

effi

mun lemppari ois myöski ne kevätmyyjäiset tai sitte kakkosena Versot11 – Turun Ammattikorkeakoulun muotoilun kevätnäyttely.ü

Jossu

Ehdoton lempparini on Otos 12, pukuesitys. Vaatteisiin kun olen täysin hurahtanut ja opiskelijoiden kierrätysmateriaaliteema kyllä sai kiinnostukseni heräämään jo aikaisemmin kun ohjelmaa selailin, valitettavasti asun kuitenkin vähän turhan kaukana päästäkseni paikan päällä piipahtamaan..

Maria

Jeti x Turku modern kuulosti tosi mielenkiintoiselta. Nyt vähän harmittaa kun selasin tuota ohjelmistoa että en asu Turussa. Enkä kovin lähellä. :(

sarkku

Turku design talents -muotinäytös lauantaina vaikuttaa eniten itseäni kiinnostavimmalta. Vanhana turkulaisena harmittaa, etten pääse paikalle:(

Marika

Torstain 12.5. Manillan pihajuhlat kiinnostavat ja aionkin raahata itseni paikan päälle. Ihana ympäristö ja mahtavaa ohjelmaa, mikäs olisi sen parempaa!

Miia

Design-myyjäiset kiinnostaa ilman muuta! Olen jo pitkään suunnitellut tilaavani sarjan kolme julistetta, mutta koska tiedossa on reissu Turkuun, ajattelin ostaa ne paikan päältä. Olisipa Onnetar siis suosiollinen!

Eltsu

Versot11 – Turun Ammattikorkeakoulun muotoilun kevätnäyttely

pääsee näkemään opiskelijoiden töitä=)

Joka blogissa on niin kivat palkinnot, että pakko osallistua! :D

Itselleni kiinnostavin tapahtuma on kävelykadun lauantain Promenadi-muotinäytöspäivä - ihan siksi, että astelen itsekin iltapäivällä catwalkilla korsettinäytöksessä aika uppeessa luomuksessa, joka on muuten nähty myös burleskitähti Sally Vanillan yllä! ;)

irisia

Pitkän pohdiskelun jälkeen se ehdoton "pakko päästä" -tapahtuma olisi sunnuntain Protopiknik 12.00-18.00 (harmi vain etten sunnuntaina ole turussa, tai koko viikolla ylipäätään!).

Mikä sen parempi tapa viettää keväinen sunnuntaipäivä kuin herkutella piknikillä, tehdä jaloitellessa (ettei pelkästään syöpöttelyksi menisi) muotoilutuotteiden yksittäislöytöjä. : >

:) Pirtsakka :)

Käsintehdyt laatat sisustuksessa, sisustusarkkitehti Päivi himanen terraviivassa

11.00-14.00

Tämä on minun ehdoton suosikkini ja paljon muutakin kiinnostaa olisi :)

julia

Itseäni kiinnostaisivat nuo Turku Design Now! kevätmyyjäiset. Turun lähistöllä asuvana taidankin käydä siellä piipahtamassa :)

siisii

Miks Oulussa ei oo tällasta?? Menisin kattoon mielellään vaikka ja mitä tuolta, mut jos yks pitäs valita niin ehkäpä Custom bike show.

lelkola

Turku Design Talents -muotinäytös.

ah ja voih! jos olisin siellä päin Suomea, niin kyllä meikäläisen naama vilkkuisi ko. ohjelman yleisön seassa :)

ihanat palkinnot!

Ande

Johan oli valinnanvaikeus! Nimen puolesta "Manillan pihajulhat" kuulosti kaikkein houkuttelevimmalta! Tosin "Protopiknik" tuli hyvänä kakkosena. Onneksi tapahtumat ovat eri päivinä, niin pääsen molempiin :)

Meame

Ehdottomasti sunnuntaina järjestettävä design-brunssi, koska se yhdistää kaksi intohimoani: brunssit ja designin!

Emilia

Jos mietin sen mukaan mihin itse ehtisin, niin Designmyyjäiset lauantaina.

Pitääkin alkaa suunnitella Turun reissua viikonlopulle. :)

tiiti66

Ehkäpä nuo designmyyjäiset Hansassa tulee katsastettua, vaikka eniten kiinnostaa kyllä seminaarit, joissa pääsee kuulemaan ja kokemaan jotain mitä ei kaupat ja nettikaupat tarjoa..

niina

Turku Design Now! Kevätmyyjäiset, sinne kun pääsisi niin löytyisi varmasti vaikka mitä ihanaa.

Uijjui, piru kun en pääse tonne kun tänään on Pietarin reissu edessä, damn! Lempparijuttu ois varmaan tänään torstaina The Greendressin häppeninki!

Pinja J.

Käsintehdyt laatat sisustuksessa (sisustusarkkitehti Päivi Himanen).

Simultaanisti haltioitumista ja mielipahaa, kun kaikkea ihanuutta ei voi kotiinsa saada tai samaan sisustukseen ympätä :D

amandaö

Kevätmyyjäiset ! Oon niin iloinen kun täällä järjestetään jotain kivaa :-----D design jakevät vaan toimii

Näytä kaikki kommentit (313)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu