Vaikka olenkin manselainen, osa sydämestäni kuuluu silti Suomen the kesäkaupungille, Turuulle. Tästä syystä tamperelaisbloggari tiedottaa, että 9.-15.5. teitä onnekkaita turkulaisia hemmotellaan Turku Design Festivalilla, tapahtumalla täynnä muotoilua, näyttelyjä ja myyjäisiä.  Keskiviikkona starttaavaan tapahtumaan on koottu vaikka mitä herkullista! Jos olisin turkulainen, kävisin riemusta kiljuen mm. Graffitityönäyksessä, Turku Design Festival -myyjäisissä, Saumurirallissa ja veisin äitini sunnuntaina Designbrunssille Blankoon (ah, Blanko).  Tutustu päiväkohtaiseen ohjelmaan täällä KLIK.


Turku Design Festivalien kunniaksi sain ilokseni arpoa teille turkulaistuneen Santirso Pasiónin upean rusettipannan ja näin ollen me muutkin kuin vain turkulaiset pääsemme nauttimaan kauniista muotoilusta. Paitsi tietysti jos voitto osuu turkulaiselle, mutta laittakaahan kunnolla kampoihin muut paikkakunnat, ei kaikkia herkkuja voi etelään laittaa :D


santirsoproduct

santirsoproduct

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja kirjaa se kera sähköpostisi sille varattuun kenttään. Sähköpostisi ei näy muille kuin minulle.

2. vastaa kysymykseen mikä Turku Design Festivalin tapahtuma on mielestäsi mielenkiintoisin ja miksi, ohjelman löydät täältä KLIK!

3. vastausaikaa on keskiviikkoon 9.5.2012 klo 12:00 asti.

-Arvonta on sponsoroitu-

Onnea matkaan söpöliinit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (89)

mallu
1/89 | 

Torstaina Butik Lilian ja Santirso Pasión

juhla- ja hääpukeutumisen workshop olis mulle mielenkiintoisin, vaikka mitään häitä ei todellakaan lähitulevaisuudessa, ni hääpuvut on ihania! :) Ja oishan tässä valmistujaiset tuloillaan. Muutenkin olen aivan innoissani juhlapukeutumisesta ja odottanutkin vaikka kuinka kauan, että milloin kaverit alkaisivat mennä naimisiin.

Saikku
2/89 | 

Ekodesignmarkkinat kuulosti mielenkiintoiselta - ai miksi: ekoa, designia ja nuoria yrittäjia. Ja toi rusetti ei ehkä ole ihan mun tyyliä, mutta antaisin siskolle. Veikkaan, että se rakastais sitä. :)

3/89 | 

5 minuutin festivaali kuulostaa aika jännältä! Jos olisin turkulainen/Turussa, niin sinne menisin ainakin! Maksimaalinen musiikkielämys minimaalisessa ajassa sai mut kiinnostumaan.

Nilkki
Liittynyt4.4.2013
4/89 | 

Graffitityönäytös vaikuttaa supermielenkiintoselta! Minusta graffitit on kauniita ja haluisin elättää itteni tekemällä taidetta. Ehken kuitenkaa graffiteja :D

Marppa
5/89 | 

Jos olisin Turussa tapahtuman aikaan, menisin ehdottomasti Ekodesignmarkkinoille! Mielestäni eettistä ja ekologista designia pitäisi olla enemmänkin esillä eri muotitapahtumissa.

Norppa
7/89 | 

Ihana rusetti! Mielenkiintosiin on ehkä tuo Kauppatorin Design-kontti, joka on ollut jo 2.5. lähtien auki aina 20.5. saakka. Siellä siis turkulaiset eri alaojen designerit ja yrittäjät esittelevät toimintaansa ja tuotteitansa.

Kaisa
9/89 | 

Manillan kevätkestit sais mut liikkeelle. Paljon kaikkea kivaa samassa paikassa (ja kirppari on aina kutsuva), eli vois mennä kaverin kanssa pyörimään vähän pidemmäksikin aikaa.

Petra
10/89 | 

Butik Lilian ja Santirso Pasión

juhla- ja hääpukeutumisen workshop, joka tapahtuu Torstaina ois mulle varmaankin se mielenkiintoisin. Tykkään ite tosi paljon juhlapukeutumisesta ja rakastunkin aina tosi pahasti kaikkeen uuteen juhla-asusteeseen ja -hameeseen. (:

11/89 | 

T-I-M-E - muotinäytös kiehtoisi minua eniten, ehkä sen takia, että hain tämän kevään yhteishaussa opiskelemaan vaatetusmuotoilua (:

Amanda
12/89 | 

Aivan ehdottomasti tuo sunnuntain design-brunssi! Kaksi ihanaa asiaa yhdessä sunnuntaiaamuna, voi kun pääsisi sinne!

Riikka
13/89 | 

Ekodesing kuulosti mielenkiintoiselta. Minkälaisia desingiä ekoillen ovat saaneet aikaan :)

Riikka
15/89 | 

Butik Lilian ja Santirso Pasión

juhla- ja hääpukeutumisen workshop vaikuttaa mielenkiintoisimmalta tapahtumalta, koska se nyt on näin kesän kynnyksellä ajankohtainen aihe. Tiedossa siis ylppäreitä, häitä ym. juhlia ja aina se sama paniikki, mitä mä laitan päälleni?!? :)

Jonanna
16/89 | 

Butik Lilian ja Santirso Pasión iski muhun kanssa eniten. Syy siihen saattaa johtua eniten siitä, että olen tämän vuoden morsian ja kaikki morsius ja hääjutut iskee täysillä =) Olisi hienoa päästä katsastamaan tuo koska kaipaa nyt kovasti taas piristystä liittyen häiden järjestelyyn. Kesä tulee ja aurinko, haluaisin nyt vaan unohtaa kaiken sen suunnittelun ja hössötyksen..mutta kuitenkin käy niin, että hupsis onkin jo syyskuu ja tulee kiiiiiiire!

Janna
17/89 | 

Ihana panta!

Lauantain Ekodesignmarkkinat kiinnostaisi eniten! Olen käynyt vastaavan tyylisillä markkinoilla aina, kun on kohdalle sattunut. Haluan aina tukea eettisyyttä & nuoria suunnittelijoita.

Harmittaa oikein, ettei pääse paikalle, olisi kyllä kiva poiketa Turuus pitäst aikaa :)

Mymmeli
18/89 | 

Ehdottomasti graffitityönäytös sillä graffitit ovat minulle jatkuva inspiraationlähde pukeutumiseeni. Voi miksen ole turkulainen?!?!

salla
19/89 | 

Lauantain Dressing Mimia Design Club kuulostaa tosi hyvältä, ja pääsisinkin sinne vielä tuolloin iän puolesta. Pitäisiköhän alkaa varaamaan lippuja Turkuun? : )

Rebeca M.
20/89 | 

Oih, kyllä Turku on taas paras! :D

Perjantaille näyttäis olevan tosi paljon kiinnostavia tapahtumia, eniten itseen kolahtivat Manillan kevätkestit, joka vaan kuulostaa niin suloselta tapahtumalta että! Ja se graffitinäytös kuulostaa tosi jännältä myös, kinnostaisi myös se työpaja lauantaina... Täytyykin varmaan käydä kääntyilemässä.

Ja osallistun siis siihen arvontaan, vaikka turkulainen olenkin ;)

iitanen
22/89 | 

Voisin mennä mielelläni melkeinpä kaikkiin tapahtumiin :D pitkällisen mietinnän jälkeen kumminkin tuo Graffitityöpaja vaikutti mielenkiintoisimmalta, koska en oo koskaan spraypurkkia käsissäni pitänytkään =D

Hheidi
24/89 | 

Erityisesti lauantain Ekodesignmarkkinat herättivät meikäläisen kiinnostuksen! Harmi vain etten pääse osallistumaan kyseiseen tapahtumaan. :(

Annis
25/89 | 

Olipas vaikea valita :D Mutta ehkä kuitenkin T-I-M-E - muotinäytös, koska kyllähän noilla tulevaisuuden toivoilla on yleensä aika hyviä ja uusia ideoita ja niitä olisi kiva päästä näkemään:)

27/89 | 

Tosi paljon mielenkiintoisia tapahtumia! Ekodesignmarket kiinnostaa kierrätysideoiden takia, graffitinäytösshow koska en sellaista ikinä ole nähnyt, Dressing Mimia Design Club nuorille koska nuoretkin täytyy mielestäni huomioida erilaisissa tapahtumissa (vaikka itse olenkin yli-ikäinen kyseiseen tapahtumaan)... Eli tekemistä löytyis jos Turun suunnalle eksyisi!

Hertta
28/89 | 

Graffitityönäytös kiinnostaa eniten. Olen ihaillut värikkäitä graffiteja pienen elämäni, mutta en itse osaa piirtää edes tikku-ukkoa. Kiinnostaisi päästä katsomaan lähempää kyseisiä taideteoksia.

santra
29/89 | 

Lauantaina olis kahdet myyjäiset, jotka kiinnostais erityisesti: Ekodesignmarkkinat ja Turku Design Festival -myyjäiset. Designia ja ainakin osa vielä ekoakin, ostamistakin varmasti löytyis...

Helinä
30/89 | 

kiinnostavin ohjelma on minun mielestäni Late Night Shopping. Ihanaa shoppailla tavallista pitempään :)

31/89 | 

Toi joku muotoilun kevätnäyttely on mielenkiintoisin, koska jos tuotokset on keväisen kauniita, niin olis ilo katsella niitä ja imeä inspiraatiota itseensä!

32/89 | 

Jos olisin Turussa torstaina, menisin katsomaan Butik Lilian ja Santirso Pasión

juhla- ja hääpukeutumisen workshopia. Se vaikutti mielenkiintoisimmalta ja ajankohtaisimmalta, sillä olen juuri lupautunut ystävättärelleni kaasoksi hänen häihinsä! Voisi miettiä omaa juhlapukeutumista ja katsella jo hääpukujakin kaasonsilmin!

iin
33/89 | 

Lauantain Ekodesignmarkkinat! Kaikki eko- jutut kiinnostaa suunnattomasti, siksi valitsin sen :) Ja ehkä jopa pääsenkin sinne lauantaina, katsoo nyt!

.:♥:.
34/89 | 

Tuola on niin paljon kaikkea kivaa että vaikea valita.... Minkä takia ne on tunkenu sen tälleen ikävään ajankohtaan ettei sinne kukaan (eli minä pieni tamperelainen) kerkiä :(

Mutta, kävisin ainakin noissa näytöksissä, sekä juhla- ja hääpukeutumisen workshopissa. Vaikkei tässä häitä olla juhlimassakaan, niin saa kai sitä aina rakentaa pilvilnnoja tulevasta hääpuvusta.... :D

hilla
35/89 | 

ooh saumuriralli turussakin! oikein mainioksi havaittu konsepti, hauskaa, että järjestetään taas :)

SHaidi
36/89 | 

Late Night Shopping, rakastan yö shoppailua ja tutustumaan muotoilijoihin jne. kelpaa!

Maarus
37/89 | 

Manillan kevätkestit! Siellä olisi varmasti tekemistä ja kokemista! Nyt kyllä harmittaa, ettei asu Turussa..

Laru
38/89 | 

Nuo ekodesignmarkkinat lauantaina vaikuttivat mieleenkiintoiselta, koska on kiva että nykyään niin paljon tehdään ekona ja ympäristöä ajatellen. Ja tuo panta on täyttä rakkautta!

sapsa
39/89 | 

Versot12 - muotoilun kevätnäyttely. Olen entinen turkulainen, nykyisin asun naapurikunnassa, ja mulla on kavereiden töitä esillä tuolla näyttelyssä. Menen katsomaan jos vaan ehdin :)

Janna
40/89 | 

Graffitityönäytös, graffiteista saa upeita ja kauniita ja olisi mielenkiintosta päästä näkemään sitä virallisena taiteena :)

Kajsa
41/89 | 

Ekodesignmarkkinat olis se ensimmäinen kohde jos suunta turkuun veis ja toki brunssikin houkuttelis aina nälkäistä :) Design on lähellä sydäntä, ekoilu ehkä vielä lähempää ;) Mutta enhän mä kiireiltäni tuonne ehdi joten mielelläni huolin turkulaista designia tänne tuon pannan muodossa!

Chenille
42/89 | 

Mielenkiintoisin on T-I-M-E muotinäytös. Teemana on mm. kierrätys ja se kiinnostaa minua itseäkin, olen kerran ollut vaatesuunnittelijoiden kierrätysmateriaaleista tehtyjä vaatteita esittelevässä näytöksessä joka oli hiukea!

iituliina
43/89 | 

Ilokseni olen turkulaistunut tänä keväänä ja aion löytää tieni sunnuntaina Blankoon brunssille, koska onko mikään parempaa kuin brunssi? Ei. Ja Manillan kevätkestitkin pitää varmaan käydä kurkkaamassa, kirpputori<3

janskuuuu
44/89 | 

Late night shopping! En tiedä miksi juuri se, mutta kuulostaa jotenkin niin jännältä...

Licebelle
45/89 | 

Mielenkiintoisin on tuo graffittityöpaja. Graffitista tulee useimmille mieleen vain töhryt bussikatoksissa mutta minun mielestäni se on mielenkiintoinen taidemuoto. Jos pääsisi täällä tampereella luvallisesti kokeilemaan niin olisin ensimmäisenä jonossa :D

Enna
46/89 | 

Manillan kevätkestit on minusta mielenkiintoisin. Oululaisena en sinne pääse mutta turkulaisena sinne menisin. Siellä on varmasti paljon minua kiinnostavia juttuja mm. kirpputori, tanssia, musiikkia ja muotia. :)

ileH
47/89 | 

T-I-M-E - muotinäytös. Hienoa, että opiskelijoilla annetaan mahdollisuus tuoda omia visioitaan lavalle. Toisekseen historialliset puvut kiinnostaisivat erityisesti. :)

peetu
48/89 | 

Ekodesignmarkkinat on mielestäni mielenkiintoisin tapahtuma, kiinnostusta löytyy ainakin täältä suunnalta ja muutenkin ajan henkeen sopiva teema :)

j
50/89 | 

Graffitityönäytös olisi mielenkiintoista nähdä, se houkuttelisi vanhaa nuorisokriminaalia ;))

pööpö
53/89 | 

T-I-M-E - muotinäytös vaikuttaa ihan mielettömän kiinnostavalta, erityisesti kierrätysmateriaalien vuoksi. Tuo rusettipanta on aivan ihana, jospa arpaonni suosii!

Elisa
54/89 | 

Turku design -myyjäiset Hansatorilla olen merkinnyt kalenteriini jo puoli vuotta sitten ja synttärilahjarahat säästelty sinne. jau!

55/89 | 

Graffitityöpaja kiinnostaisi minua koska olen aina tykännyt upeista graffiteista.. osaisinpa itsekin! töherrykset jätän kyllä ihan omaan arvoonsa ;)

Creme
58/89 | 

1. Creme

2. "Butik Lilian ja Santirso Pasión

juhla- ja hääpukeutumisen workshop" olisi mielenkiintoisin, sillä olen itse hieman häähullu, mutta mikä tärkeintä; kaasoilen kahden vuoden sisään kaksissa häissä, eli kaikki ideat ja inspiraationlähteet tulevat tarpeeseen. :D

Aleksandra
59/89 | 

Lauantain Ekodesignmarkkinat kiinnostaisi, mutta taitaisi ekoilu jäädä aika kauas jos täältä susirajalta lähtisin Turkuun asti :) Jätetään siis eettinen design tällä kertaa muille, vaikka se kovasti kiinnostaisikin.

nnea
60/89 | 

Ehdottomasti Versot12 - muotoilun kevätnäyttely , koska hain itsekin Turun ammattikorkeakouluun opiskelemaan muotoilijaksi.

Tontuska
61/89 | 

Ehdottomasti VintagEija'sin hattu/pääkoristetyöpajat ja burleskinäytökset sekä Manillan tapahtumat! Ihana päästä itsekin tekemään jotain ja Manillan tunnelmaa nyt ei vaan päihitä mikään. :)

ran
62/89 | 

T-I-M-E - muotinäytös ois kiva, koska en oo ikinä päässyt seuraamaan oikeeta muotinäytöstä.

Jonnnna
66/89 | 

Paljon mielenkiintoista tapahtumaa! Muotinäytökset kiinnostavat aina, mutta kyllä tuo graffitinäytös kuulostaa eniten mielenkiintoiselta! Aina olen pähkäillyt, miten jotkut osaa tehdä niin hienoja, tässä tilaisuus nähdä oikein näytös tästä hommasta :)

Heidi
67/89 | 

Jos olisin Turuussa menisin Manillan kevätkesteille monipuolisen tarjonnan houkuttelemana.

Misa
68/89 | 

Mua kiinnostais tuo saumuriralli ! Mieli avoin ja täynnä ideoita, joten mikäpä parempi kuin saumurilla päristely !

Glida
70/89 | 

Tämä turkulainen vastaa tylsästi, että mielenkiintoisin tapahtuma on lauantain design-myyjäiset. Tein siellä viimeksikin mahtavia löytöjä! Tosin tällä kertaa pitäisi osata olla kiltisti, ensi viikolla kun on luvassa viikon shoppailumatka Lontooseen...

Magic-
72/89 | 

Myyjäiset olis tietysti ihanat, koska haluisin niin ostella jotain design tuotteita ja sitten myös muotinäytös olis kiva ja niin moni muu! Harmi että Turku on niin kaukana...

Dina
73/89 | 

Toi Fashion visions -muotinäytös vaikuttaa mielenkiintoisimmalta, koska en oo kunnon muotinäytöksessä ikinä käynyt. Nyt olis kyllä hyvä tilaisuus! :)

Jenna
74/89 | 

Musta kiinnostavin on toi Examensarbeten, koska siellä on ammattikorkeakoulu Novian ihmisiä ja mulla on siellä jonkun verran tuttuja ! ;) Kaiken lisäksi musta on hienoa, että nuorten opiskelijoiden työtkin tuodaan tällaisessa tapahtumassa esille - me ollaan nuoriso, me ollaan tulevaisuus jne, myös suunnittelun alalla! ;)

Em
76/89 | 

Mielenkiintoisimmalta vaikuttaa Butik Lilian ja Santirso Pasión juhla- ja hääpukeutumisen workshop, koska kesällä tulee taas ajankohtaisiksi yo-juhlat yms. niin olisi kiva saada vinkkejä pukeutumiseen :)

Katsu
78/89 | 

Butik Lilian ja Santirso Pasión

juhla- ja hääpukeutumisen workshop olisi mielenkiintoinen. Sieltä voisi saada vinkkejä kesän hääpukeutumiseen.

Mimmi
79/89 | 

NIIN VAIKEA VALITA! Muttamutta....

Mielenkiintoista olisi osallistua 5 minuutin festareille. Miksi? Olisi jännä nähdä miten tuohon aikaan saadaan mahdutettua 10 artistin setti :) Voisi jopa ajatella sen olevan mahdotonta...

Ja lisäksi olisi kyllä pakko päästä osallistumaan Turku Design Festivaalien myyjäisiin!!! Ihan vain siksi, koska siellä on niin paljon kaikkea i-h-a-n-a-a!

Riikka
80/89 | 

Mielenkiintoisin tapahtuma on Designbrunssi, koska brunssit on aina ihania ja jos asuisin Turkua hiukan lähempänä veisin äitini sinne viettämään kanssani äitienpäivää :)

Merri
81/89 | 

Suosikki on ehdottomas tää Manillan kevätkestit. Kaikennäköstä kulttuuria ja nähtävää, jokaiselle jotain. Ja työpajat vielä päälle, että pääsee itsekin osallistuu paremmin ! omnom nom. Ainut mikä puuttuu tästä on se iha oikee RUOKAnam ja mainostus ilmasesta miesparkista.

82/89 | 

Perjantain T-I-M-E - muotinäytös. Mukavat teemat ja mielenkiintoista nähdä millaista työtä ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat tekevät.

hedonya
83/89 | 

Ekodesignmarkkinat olisivat kyllä mielenkiinoisimmat. Olen kiinnostunut ekologisista vaatteista, ja vielä kun ne olisivat suomalaisten yrittäjien niin se on vaan plussaa.

Hennis
84/89 | 

Ekodesignmarkkinoille varmaan suuntaisin, jos tuolla suunnalla olisin... Nuorten yrittäjien eteenpäin tuuppaaminen on aina kannatettavaa ja eko tietysti yhtä lailla myöskin.

Käyttäjä335
Liittynyt5.7.2015
85/89 | 

Turku treasure mapin lanseeraus huomenna ja designkierros! muutenkin kaikki Kontilla tapahtuva kiinnostaa. Monta ruksia on kalenterissa seuraavalle viikolle.. :)

Nooris
86/89 | 

Mielenkiintoisimmalta vaikuttivat Design tapahtuman myyjäiset, joissa kotimaiset suunnittelijat pääsevät kauppaamaan omia luomuksiaan! Olisipa ihana päästä katsastamaan suomalaista käsityötä!

Marikki
87/89 | 

Designkierros kiinnostaa eniten. Yleensä tulee kierreltyä niissä jokaisesta kaupungista löytyvissä ketjuliikkeissä. Designkierros olisi hyvä tapa tutustua pikkuliikkeisiin.

Kat
88/89 | 

Eniten kiinnostaisi nuo lauantaina olevat Ekodesingmarkkinat ja Desing Festival -myyjäiset, olisi kiva nähdä mitä on saatu aikaan etenkin ekologisuuden saralla. Täytyykin käydä vielä paikanpäällä tutustumassa tapahtumiin, nyt kun olen tänne Turkuun tullut muuttaneeksi. :)

niina
89/89 | 

Ehdottomasti tää Viiden minuutin festifaali kuulostaa mielenkiintoselta! Muitakin, vaatteisiin ja muotiin liittyviä mielenkiintoisia tapahtumia löytyy, mutta tää herätti uteliaisuuden!

-Niina

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu