Suloisen rusettipannan omakseen saa nimimerkki:

.:♥:.

heh, suloinen on nimimerkkikin :D Onnea! Ja muistakaa turkulaiset vierailla festivaleilla ja nauttia!

Kommentit (1)

Liz
1/1 | 

Hei! Olen alkanut pelottavasti lämmetä Reebokin Freestyleille, mutta en vain osaa visioida, millaisten vaatteiden (tai lähinnä housujen) kanssa ne voisi yhdistellä. Voisitko auttaa tyhmää ja tehdä tutoriaalin? :)

Ko. kengäthän esiintyvät ainakin tässä postauksessa: http://www.olivialehti.fi/Blogit/Nelliinanvaatehuone/tabid/345/Page/5/Po...
Olisin etsinyt mahdollisia vanhempia kuvia kengistä, mutta ilmeisesti blogissa ei ole omaa hakutoimintoa? Olivian sivujen haku taas ei löytänyt blogista mitään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011