Minä olen varsinainen hylkiö tamperelaiseksi, koska rakastan Turkua. Jos nyt kovin stereotypisesti ajatellaan ;) Muutama rakas ystäväni asuu Turussa, ja siellähän on Aurajoen rannoilla tullut roikuttua jos kuinka paljon. Ja nyt tämä tamperelainen erittäin ylpeänä esittää: Turku Design Now! - joulumyyjäisarvonta! Ja menovinkki siinä samalla.

Turku Design Now! on kymmenen itsenäisen design-yrityksen yhteistyöryhmä. Yhteistä kaikille yrityksille on, että ne ovat suunnittelijavetoisia ja pienehköjä, mutta joilla on erittäin korkeatasoiset, Suomessa suunnitellut ja valmistetut tuotteet.

Ryhmän design-myyjäiset voivatkin olla osalle tuttu tapahtuma jo valmiiksi. Ja jollei ole, turkulaisnokat kohti Tonfisk Designin Tehtaanmyymälää 10.-12.12.2010 (avoinna klo 10-18 joka päivä). Joulumyyjäisissä on mukana parikymmentä designtoimijaa vaate- ja korupuolelta aina astioihin ja lahjatavaroihin saakka. Lista löytyy täältä KLIK.

tdnjoulumyyjac2a4iset2010-520x588
tdnjoulumyyjac2a4iset2010-520x588

Itse arvonnan palkintona TDN tarjoaa ihanan synkeän Punaisen Norsun Ekoriipuksen ja siihen kuuluvan rannekorun. Rannekorusta ei ole kuvaa, mutta musta sekin. Setti on valmistettu tekstiiliteollisuuden ylijäämäneuloksesta. Neuloksen sisällä on solmujen kanssa vuorotellen pähkinöitä! Kannattaa siis pysyä kaukana oravista ;) 

ekohelmet
ekohelmet

Säännöt:

1. kirjoita kommenttiboxiin ilmoitus, että osallistut arvontaan.

2. jätä sähköposti sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

3. osallistumisaikaa on keskiviikkoon 8.12. klo 12:00 asti.

4. muutkin kuin turkulaiset saavat osallistua. Nih.

Onnea!

Kommentit (459)

Osallistun arvontaan! :) Ois niin suloisimmat nuo korut, voisin jopa kehitellä niiden ympärille asun uudeksi vuodeksi, jonka vietän TURUSSA :DDDD

Zuffi

Pakkohan se on osallistua. Vaikka Design joulumyyjäiset rajoittuvatkin tänä jouluna Tampereen vastaavanlaiseen tapahtumaan.

Riikka

Osallistun tietty :) Tyylini (nimetty varikseksi... miksköhän...) kaipaa lisää mustaa XD

Sonja

Tää paljasjalkainen (kyllä, Heidekenillä syntynyt!!) turkulainen osallistuu ehdottomasti arvontaan!

Oi vähän söpöä! Ja en yhtään ihmettele, että tykkäät Turusta, se on aivan älyttömän kaunis kaupunki, kuten mun mielestä Hämeenlinnakin :)

ja osallistun arvoontaan! :)

satu

Heips. ei liity tähän postaukseen mutta kysyisin sulta vinkkiä hyvästä ravintolasta tampereen keskustasta? Äitiä viemässä syömään tampereelle ja hän halusi jotakin ehkä hieman erikoisempaa muttei kumminkaan sushia. :D Ja ei hirveen kallista paikkaa kumminkaan. Osaatkohan kertoa mitään hyvää paikkaa?

Pirre

Osallistun! Hauska idea kyllä, jos ei onni potkaise niin voishan tollasen tehdä itekkin.. hmm :)

nyt on juuri avattu INEZ-niminen tapasravintola tampereelle (googlaa) keskustaan, siellä pitäisi olla suht edullista ja tosi hyvää sapuskaa :) ja tapakset on kivoja syödä kun voi maistella vähän kaikenlaista. Paikka on saman omistajan kun oma henk koht lempparini Tuulensuu. T: Nelliina joka ei pääse kirjautumaan sisään.

Vilma

Harmittaa kun oon niin kommentointiujo etten sinullekaan uskalla ikinä muulloin kun näihin arvontahommiin laittaa kommenttia vaikka päivittäin luen. Ja nekin kommentit on pelkkiä asiallisia muunnelmia sanoista "osallistun arvontaan".. :D Mutta ehkä jonain päivänä. Oot silti ihan supersöpöli. (:

Minäminäminä!
Ja vastaan sun Turku-rakkauteen omalla Tampere-rakkaudellani<3
Jos kaikki menee niinkuin pitää niin viimeistään vuoden päästä minäkin pidän majaa Tampereella. :)

osallistun arvontaan.
loistava menovinkki, satun juuri turkuun siskon muuttoon tuolle viikonlopulle :) kerrankin onnisti ajoitus!

Cherry

Oi, todellakin osallistun :) Ja nyt kun kerran innostuin kommentoimaan, niin samalla voi sanoa, että ah, rakastan kenkäjoulukalenteria!! Kenkäintoilija hykertelee onnesta :)

jee osallistun arvontaan ja kiitos tositosi paljon vinkistä, itse ole (lähes) turkulainen, enkä tiennyt koko tapahtumasta mitään! :O

Kata

Oih! Pakko osallistua tähän arvontaan, sillä tuollainen kierrätysmatskusta/romusta jonkin nätin valmistaminen saa mun mielen hymyilemään :))

Baw

Oooh, vihdoinkin menovinkki turkulaisille! Tai no tiesin tästä jo ja olin menossakin, mutta ilman tätä oisin luultavasti unohtanut kumminkin :D Eli joo mukana arvonnassa!

Elli

Osallistun! Tiedatko minkamoisia pahkinoita sinne kaulakoruun on laitettu? Meilta kun loytyy yksi hengenvaarallisesti maapahkinoille allerginen asukki taalta.

moundu

Jumatsekka! Tämä neiti ainakin osallistuu:o Suurin herkuheikkouteni ovat juri pähkinät ja kuivahedelmät ja nyt vieläpä koruna, kyllä kelpaa!

-emma-

Jotenki sympaattista et ne on oikeita pähkinöitä eikä jotain muovipalleroita vaikkei sitä taija heti huomatakkaan. :)Osallistun, tosi kaunis koru ja hauska idea!

Näytä kaikki kommentit (459)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.