Tämä seuraava ei kuulu luokkaan kaunista sisustamista. Turvaportti. Vaikka kuinka pidämme silmät selässäkin juoksemaan oppineen ja joka paikkaan kiipeilevän 1-vuotiaan kanssa, tilanne ihan ehdottomasti vaatii backupiksi turvaportin portaisiin. Tyttö ei ole vahingossakaan rauhallinen & paikoillaan viihtyvä vaan tuntuu ehtivän sekunnin sadasosassa paikasta toiseen. Taitaa olla yleistä noilla juoksemisen riemut löytäneillä lapsilla. Niin se turvaportti sitten hankittiin sulostuttamaan eteistä.

Ennen oli kenkäkoristeita portaikko täynnä:


Nyt on kengät kaltereiden takana:


Onneksi tämä sisustusratkaisu ei ole ikuinen. Kuvassa näkyy myös hauska pieni penkin pätkä, jonka löysin kesällä kirppikseltä. Eteinen ei ole penkin loppusijoituspaikka, mutta se on osoittautunut tosi näppäräksi juuri tuossa, missä tulee vedettyä kenkiä jalkaan. Joten olkoon hetken siinä.

Kommentit (4)

1/4 | 

Portit ovat näppäriä pitämään lapset ja minun tapauksessani koirat pois rappusista. Tyylikkäitä versioita porteissa ei tunnu olevankaan. Me päädyimme porttiin, joka pinnotetaan seinien väliin, ei tarvinnut reikiä seiniin!

abc
2/4 | 

Kaverillani on koirien takia turvaportti, ja ovat itse päätyneet nikkaroimaan mieleisensä turvaportin, mikä on upea! Sopii täydellisesti heidän taloonsa ja koska koiran takia portti on pysyvämpi ratkaisu, ei tarvinnut miettiä jääkö seinään rumat kolot ruuvien jäljiltä. :)

Sonju
3/4 | 

Huh, onneksi ehdeitte ennakoimaan! Pikkusiskoni putosi pienenä rappusia alas ja häneltä lohkesi hampaat ja silmäkulma jouduttiin liimaamaan kiinni kun aukesi niin pahasti :s hauska tuo penkki tuollainen pätkis! :D

salla
4/4 | 

Nyt kun sulla on tilaisuus niin sotke tuo portti jollakin erittäin hullulla värillä! Varsinkin ku on väliaikais ratkaisu, kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja päästää mielikuvitus valloilleen! Niin että ohi kulkiessa ei tarvitse sulkea silmiä vaan vieraatkin kun ovesta tulevat näkevät heti, että tässä talossa uskalletaan olla särmikkäitä! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011