Muutama vuosi sitten fiksasin meidän pikkueteisen uuteen uskoon. Maalasin seinät voimakkaalla turkoosilla ja Ikean koristeellisen seinäpeilin violetilla. Väri-iloittelu toimi muutaman vuoden eli siihen asti, kunnes eteinen meni kylppärin kanssa remonttiin. Lattialaattojen väri vaihtui, ja sen myötä turkoosit seinät eivät enää toimineet.

Tässä vanha huvikumpumainen look: 

Koska seinistä tuli remontin myötä rauhallisen vaaleat mintunvihreät, valitsin peilin väriksi kuparin. Kupari toimii kauniisti yhteen mintunvihreän kanssa, kun taas tuo violetti ei sopinut sävymaailmaan lainkaan. Ja näin violetti meni vaihtoon spraymaalin hinnalla 7,90€. 

Ikean peilin kehyksiä maalatessa ei tarvitse tehdä muuta kuin suojata itse peili umpeen esimerkiksi maalarinteipillä ja sanomalehdellä. 

Sitten maalia pintaan ja peili kuivumaan. Pinkin peittäminen vaati useamman kerroksen sprayta. 

Lopputulos oli hienompi kuin etukäteen ajattelin! Voi olla, että vanha violetti maali kuultaa ihan aavistuksen kehyksistä läpi, luoden peilille kauniin kuparisen sävyn. 

Seinän uusi väri ei nyt ihan natsaa näissä kuvissa, sillä se näyttää enimmäkseen harmaalta. Kyseessä on kuitenkin vaalea mintunvihreä, joka tuo pieneen tilaan tuplasti enemmän valoa kuin vanha turkoosi. 

Ikean peilin uudistus maksoi 7,90€, joten pienellä saa paljon aikaan. Alunperin peilin kehykset olivat mustat. Ja mikä tärkeintä, ei ollut tarvetta ostaa uutta. Vanhaa ennakkoluulottomasti tuunaamalla pääsee pitkälle.

Kommentit (2)

Halina
1/2 | 

Wau tulipa kiva muutos! :D Näyttää jotenkin arvokkaalta. Muistan vielä mustankin version, mutta tämä on näistä lemppari (taidan tykätä kaikesta kiiltävästä) :D Kiva seurata näitä sisustus/remppapostauksia!

Vierailija
2/2 | 

Suhumaali on ihan parasta! Minä myös tykkään katsella sisustus- ja remppajuttuja. Pätsiniemi-blogi oli ihana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat